2777
2789
عنوان

فهمیدم دخترم با یه پسر در ارتباطه

1142 بازدید | 76 پست

۱۵ سالشه 

خیلی وقته با هم حرف می زنن ولی من تازه فهمیدم 

وقتی فهمیدم بهم گفت منم می خوام دوست داشته بشم ازم مراقبت بشه خسته شدم از بس تنهایی همه چیو به دوش کشیدم 

حقیقتش نمی دونم چه واکنشی نشون بدم چی بهش بگم 

تاپیکای قبلمو بخونید متوجه میشید

ولی خلاصه بگم با من و پدرش مشکل داره افسردگی حاد داره قرص مصرف می کنه 

به خاطر همین نمی خوام کاری کنم که چیزی بدتر بشه 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

پیشنهاد میکنم جلوشو بگیر اما درست، کاش زودتر فهمیده بودی

ارتباط با جنس مخالف اونم تو این سن افسردگیو صد برابر بیشتر میکنه

باعث میشه ادم از خانوادشم بدش بیاد روز به روز

خدایی نکرده ازتون جدا میشه فک میکنه تکیه گاه و همدمش اون پسره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همش به خاطر مشکلات خانواده اس نا خودآگاه نابودش کردید احساس پوچی و بی ارزشی داره اون پسر بهش حس ارزش میده هرچند ممکنه اشتباه باشه و برای سو استفاده ولی دخترت الان امنیت رو از اون حس میکنه 

جبهه نگیر مراقبش باش با باباش حرف بزن ولی نگو با پسر در ارتباطه بگو بهت احتیاج داره کنارش باشید بهش محبت کنید حس ارزش بهش بدید پدرش خیلی مهمه براش گل بخرید ببریدش بیرون خلاصه باید جبران کنید 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

اون افسردگی نداره شما بلد نبودی با دخترت چطور رفتار کنی که کارش به اینجاها کشیده دقیقا بلایی که سر من اومد ولی اون موقع مادرم پدرم سنشون زیاد بود نمیدونستن ولی شما که جوونی چرا این ظلم رو در حق بچت کردی !

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
همش به خاطر مشکلات خانواده اس نا خودآگاه نابودش کردید احساس پوچی و بی ارزشی داره اون پسر بهش حس ارزش ...

پیش خودش چتاشونو خوندم

چیز بدی نگفته بودم فقط طرف تشویقش می کرد مثلاً 

بهش امید می داد

به باباش که اصلا نمی گم چون عصبیه 

فقط بهش گفتم بیشتر بهش محبت کنه نزدیکش بشه 

اون افسردگی نداره شما بلد نبودی با دخترت چطور رفتار کنی که کارش به اینجاها کشیده دقیقا بلایی که سر م ...

دکتر تایید کرده عزیزم 

دوبارم خودکشی ناموفق داشته 

دکتر تایید کرده عزیزم دوبارم خودکشی ناموفق داشته

حیف که نمیتونم واضح صحبت کنم..بیخیال امیدوارم نجات پیدا کنه فقط همین

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
افسردگی در اثر رفتار بد خانواده شکل میگیره حالا یاعمدیاغیرعمد

افرین🙂

خودتون به مناسب های کوچیک براش هدیه بخرین سوپرایزش کنید نشون بدین که چقدربراتون مهم و باارزشه تو تصم ...

نمیشه نمی ذاره نزدیکش بشم 

نمیشه نمی ذاره نزدیکش بشم

هدیه بگیرین بزارین تواتاقش با برگه نوشته کنارهدیه مناسبت رو بهش تبریک بگین 

برای خرید وسیله ای ازخونه نظرشو بپرسین ک بمظراون چجوری باشه بهتره