2777
2789

خانوما شوهر من وقتی میرع سر کار ماشین نمیبره درحالیکه اگر ببره میتونه یربع بیست دیقه ای برسه خونه ولی ترجیح میده یکساعت یکساعت خورده ای تو راه باشه با مترو و بی ارتی اینا خودشم توی این سرما ،بهش میگم من تنهام جای اینکه سعی کنی یکاری کنی زود برسی خونه ترجیح میدی تو خیابونا ول باشی، صبحا هم سی چهل تومن میده با اسنپ میره خودشم محل کارش یجوریه که ترافیک نیس راحت میتونه بره بیاد ، خیلی تو مخم رفته این کارش هیچجوره هم گوش نمیده میگه باشه کلید برمیدارع بعضی صبح ها بعدش میبینم دروغ گفته نبرده باز دست خودم نیس خیلی حساس شدم اخه چه علتی میتونه داشته باشه اینکار 

پیاده میاد یع مسیر تا ایستگاه مترو سوار مترو میشه تا برسه به ایستگاه بی ارتی یه مسیرم اینطور میاد بعدم میاد سوار ون های شهرکمون میشه تا بیاد خونه طبیعیه واقعا؟😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا پسر من سربازه التماس میکنه ماشین خودش و ببره نمیزارم صبحها صد و هفتاد هشتاد میدم هر روز با اسنپ طهر ها با مترو و ون میاد حالا شما شوهرته نمیدونم چرا چون سخته اینحوری من در هفته دوروز نیزارم پسرم‌ماشین ببره اونم روزایی که تا سه جهار اونحاس خسته میشه بخواد با مترو از تهران تا کرج بیاد

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
نه خیانت نه ولی یجای کار میلنگه احساس میکنم مشکل داره ذهنش کلا توی همه چیز غیرمنطقیه 😑

رانندگیش خوبه؟ بعد ماشین و میزاره واسه شما؟

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
ن والا طبیعی نیس

فک کن ساعت پنج درمیاد شش و ربع شش و نیم نیم میرسه درحالیکه اگر با ماشین بره میتونه یربعه برسه چون اون راه مستقیم هست 

اینهمه میبینه من تنهام حوصلم سرمیره میگم زود بیا ولی انگار نه انگار 😭