2777
2789
عنوان

فهمیدم دخترم با یه پسر در ارتباطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 77 پست
هدیه بگیرین بزارین تواتاقش با برگه نوشته کنارهدیه مناسبت رو بهش تبریک بگین برای خرید وسیله ای ازخونه ...

هدیه خریدم انداخته دور

خواستم باهاش حرف بزنم جیغ و داد راه انداخته کتکم زده

اصلاً باهام حرف نمی زنه چه برسه به اینکه نظر بپرسم ازش

اگرم مجبور باشه باهام حرف بزنه بهم نمی گه مادر اسممو صدا می زنه

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افسردگی تو این سن؟؟؟؟؟مگه چه مشکلی داشته تو خانواده

تشخیص چندتا دکتر بوده

با من و پدرش مشکل داره خانواده سمی ای هستیم 

باباشم عصبیه و دست بزن دار معتادم بودن قبلاً 

هدیه خریدم انداخته دورخواستم باهاش حرف بزنم جیغ و داد راه انداخته کتکم زدهاصلاً باهام حرف نمی زنه چه ...

صبوری کنین همین ک اسمتون هم صدامیزنه از ته دل جونم بگین بزارین یکم نرم بشه یا موقعی ک بیرون میره ازظاهرش تعریف کنین ک چقدراین لباسه بهت میادو...یجور عصبی نشه و خودشم متوجه نشه بهش محبت کنین تا خلاهاش پربشه از سنگم باشه بالاخره نرم میشه

عزیز ببخشید رک میگم ولی مشکل از شماست..اگه به اندازه کافی بهش محبت میکردین اینجوری نمیشد..

قبول دارم 

منم می خوام برم پیش روانشناس 

تشخیص چندتا دکتر بودهبا من و پدرش مشکل داره خانواده سمی ای هستیم باباشم عصبیه و دست بزن دار معتادم ب ...

اوه پس برای همین به پسر مردم پناه برده

اقا خواهش میکنم مراقب باش پسره ازش سوء استفاده جنسی نکنه خیلی سنش کمه

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
قبول دارم منم می خوام برم پیش روانشناس

خیلی خوبه که قبول دارین..و اینکه تا مشکلش جدی تر نشده لطفا به روانپزشک مراجعه کنید..

چون هرمشکلی که داره گناهش گردنتونه..

هرچی زودتر کمبودهایی که واسش گذاشتیو جبران کن

اوه پس برای همین به پسر مردم پناه بردهاقا خواهش میکنم مراقب باش پسره ازش سوء استفاده جنسی نکنه خیلی ...

پیش خودش یکم از چتاشونو خوندم

چیز بدی نگفته فقط امید داده بهش یا دلداری یا تشویقش کرده 

باید از اول باهاش صمیمی میشدین و بهش حس امنیت میدادین الان که داغونه سخت تره

ولی نزارین بدتر شه دخترون فقط 15 سالشه باهاش صمیمی شو بیرون برو تشویقش کن با دوستای دخترش صمیمی شه بیرون برن و کیف کنن نه با یه پسر چون دوره زمونه پر گرگه و دختر شمام اسیب دیده است سریع گول میخوره به باباش بگو باهاش رفاقت کنه بیرون موسیقی شوخی فیلم و 

باید از اول باهاش صمیمی میشدین و بهش حس امنیت میدادین الان که داغونه سخت ترهولی نزارین بدتر شه دخترو ...

دوست صمیمی نداره تا اونجایی که می دونم

نمی ذاره نزدیکش بشم 

چرا از الان به دارو عادتش دادید این نوجوان‌ها از ما هیچی نمی‌خوان جز محبت  اگر همیشه کنارش باشید و بهش محبت کنید ببریدش بیرون بگردونینش هیچ وقت احساس تنهایی و افسردگی نمیکنه که آخرش هم به یه غریبه رو بیاره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست