2777
2789
تخمدانام داغونن😁 به زور ۱۴ تا پرگووریس و سینال و لتروزول و کلی داروی دیگه ۲ تا جنین تشکیل شد واسه م ...

عزیزم یعنی الان من تخمدان هام خوبه لوله هام بازه چسبندگی سقط اینا ندارشتم تاثیر داره آمپول هارو برام کم بنویسن آزمایش چکاپ هم دادم ذخیره ام خوبه پرولاکتینم هم خوبه پریودم منظمه شب و روز ندارم از ترس آمپول پروستروژن میگن خیلی درد داره و زیاده من بخاطر مشکل شوهرم کاندید میکرو شدم خیلی ناراحتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یعنی الان من تخمدان هام خوبه لوله هام بازه چسبندگی سقط اینا ندارشتم تاثیر داره آمپول هارو برام ...

من قبل انتقالم درمورد درد پروژسترون شنیده بودم حتی توی تاپیکای نی نی سایتم خونده بودم ولی خودم موقع تزریق دردی حس نمی‌کردم.بعد از تزریق به هرحال جاش کمی درد داشت چون تعداد زیاد میزدم ولی اذیت کننده نبود قابل تحمل بود.خارش بیشتر حرصم میداد😂

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

شوهرت میزد برات من شوهرم بلد نیس

بله عزیزم.شوهر منم بلد نبود و تازه می‌گفت دلشو ندارم، تزریقای تخمک کشی هم توی بیمارستان انجام میدادم ولی برای انتقال گفتمش یاد بگیر انتقال که بدم دیگه باید تحرکم کم باشه،یه روز رفت درمانگاه یه پرستار براش توضیح داد یکی دوتا کلیپم دید دیگه خودش میرد دستشم سبکه،بگو شوهرت یاد بگیره سخت نیست

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...