2777
2789

سلام دوستان.من ی مدته کارم لنگ شده و همش دارم بدبختی و بدشانسی رو تجربه میکنم.ی گره ای تو کارم افتاده ک راه حلش بعد خدا دست ی بنده خدایی هست.و اینقدر من بیچاره رو آزار داده بابت انجام این کار همش منت و باج گیری.اینقدر به درگاه خدا گریه کردم دیگه انگار مثل ی تیکه سنگ شدم فقط توهین میشنوم و سکوت میکنم.چرا چاره کار من رو خدا باید به همچین بنده ای بسپاره‌.دلم خون شده.نمیدونم دیگه چطور با خدا حرف بزنم بگم نجاتم بده

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و دوری از گناهانه.

بسم الله الرحمان الرحیم.

خدا خیلی کریم و رحیمه و عاشق بنده هاشه و هیچکس از در خانه خدا نا امید و محروم برنمیگرده.

«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.

هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.

اول برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنیم که با ظهور، همه حاجتها برآورده میشه و دنیامون هم بهشت میشه.

بعد برای حاجتهای شخصیمون دعا کنیم و در دعا کردن، دیگران رو بر خودمون مقدم بدونیم.

من ماه مبارک رمضان سال 402 یه کتاب خیلی عالی و بی نظیر درباره دعا خوندم که دو فصل داره:

با من تماس بگیرید!

مهدی خدامیان آرانی

فصل اول: چرا و چگونه دعا کنیم؟

فصل دوم: دعاهای مفید و مختصر

++

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همینجا شنیدم از ته دلت به حضرت عباس توسل کنی حاجتت رو میده

برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱

مشکلم واسه کاره و یکی از آشناهای خانوادگی هستن.از کار بیکارم کرده

عزیزم چرا کارتو گره زدی به اون شخص. گاهی دری بسته میشه تا در دیگه باز بشه. درهای دیگه را دیدی؟ 

توجه کردی بهشون؟ تا زمانی که بند بنده خدا باشی اذیتی 

از خدا بخواه رهات کنه از این شخص و مستقلت کنه. 

و خودتم ببین چطوری میتونی یندتو ازش قطع کنی. 

حتما راهی وجود داره که غیر از ایشون مسئلت حل بشه. 

به نظرم باید نگاهتونو به مساله عوض کنین ببینید اگر میخواین دعایی مستجاب بشه نیازی به گریه نیس اتفاقا برعکس شما باید تو عین آرامش جوری دعا کنین که انگار خواستتون برآورده شده مثلا هر روز چندین بار با خودتون تکرار کنید که اون مشکل بدست خدا حل شده و ازون موثرتر هم نوشتن روی کاغذ هست روزی ۹ بار روی کاغذ بنویسین که خواستتون برآورده شده اما شرطش اینه که واقعا باور کنین و تو ذهنتونم تجسمش کنین،(من این راه رو خودم تجربه کردم که جواب قطعی میده) در ضمن اون بنده خدا رم نادیده بگیرید اصلا انگار نمیشنوین 

عزیزم چرا کارتو گره زدی به اون شخص. گاهی دری بسته میشه تا در دیگه باز بشه. درهای دیگه را دیدی؟ توجه ...

اینقدر دستم خالیه انگار مجبورم بخدا نمیدونم چکار کنم.همش وعده میده ک امروز و فردا حلش میکنم ولی انجام نمیده و بهونه میاره منم دستم خالیه پول ندارم لوازم و مایحتاج ضروری ک نیاز دارم بخرم حتی.اینقدر هر روز به خدا التماس میکنم گاهی حس میکنم فراموشم کرده

به نظرم باید نگاهتونو به مساله عوض کنین ببینید اگر میخواین دعایی مستجاب بشه نیازی به گریه نیس اتفاقا ...

ببینید تنها راه ارتباط من برای اون کار اون بنده خداست.واقعا هیچ راه دیگه ای واسم وجود نداره

به نظرم باید نگاهتونو به مساله عوض کنین ببینید اگر میخواین دعایی مستجاب بشه نیازی به گریه نیس اتفاقا ...

بله شاید حق با شما باشه و نباید گریه کنم و یا گله کنم

ببینید تنها راه ارتباط من برای اون کار اون بنده خداست.واقعا هیچ راه دیگه ای واسم وجود نداره

خب شما راهی رو که من گفتم انجام بدین خواهید دید که حتی اون شخصم تغییر خواهد کرد و یا اینکه یه راه دیگه خدا میذاره جلوتون