2777
2789
عنوان

جاریمو دعوت کردم برای یلدا ولی پیام داده نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 140 پست
ممنون که درکم کردین خانماحالا همسرم ناراحت شده میگه چرا نمای بهش برخوردهگفتم خب تو بچه ها برین من وا ...

خدا بیامرزه داداشتون.

بخاطر بچه هات برو، گناه دارن، مطمئنا این چند وقته، اونام حال بد شما رو دیدن و ناراحتن.

بازم خدا بیامرزه، خیلی حس بدیه، اونم داغ برادر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون که درکم کردین خانماحالا همسرم ناراحت شده میگه چرا نمای بهش برخوردهگفتم خب تو بچه ها برین من وا ...

اول که خیلی بهت تسلیت میگم عزیزم

روحشون شاد باشه

ولی اگ میرفتی واسه روحیه ات خوب بود. تاکی سوگواری؟ میدونم سخته. ولی زندگی جریان داره عزیزدلم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

خدا بهت صبر بده روحش شاد باشه .هرچقدر خودتو عذاب بدی اون مرحوم اذیت میشه اون طرف .سعی کن خیرات براش زیاد بدی که حاش بهتر بشه و شما هم صبوری کنی. چشم بزنی ۱۲۰ سالم عمر کنی میگذره و همو می‌بینید پس به خاطر خودت و ا طرافیانت صبوری کن و دعا و قرآن و خیرات به اونم بده . 

تا چند ماه طرف به اسم مناسبت ها حساسه شمانباید میگفتی یلدا میگفتی ۴شنبه بیاید دور هم باشیم همین حساس ...

چهارشنبە چرا مگە جمعە نیست یلدا؟

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

ممنون که درک میکنین خانمامن همون جاری در سوگ نشسته هستم😭و دعوتی جاریمو نپذیرفتمگفتم نکنه کار بدی کر ...

عزیزم 💔روح برادرت شاد خدا بهتون صبر بده

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من جاریم دعوت کنم ولی نیاد خوشحال هم میشم😅

اگه واقعا هنوز حالش رو به راه نشده و هیچ جا نمیره نه ناراحت نمیشم اما اگه ببینم جاهای دیگه میره اما برای خونه من دلش نمیخواد بیاد یکم ناراحت میشم

نمیدونم گفت من مراسم جشن و شادی شرکت نمیکنمگفتم فقط یه شامه و دورهمی ولی بازم قبول نکرد

ببن من ۳ سال پیش تو این شرایط بودم آدم حوصله نداره حتی دورهمی

اصلا دوس نداره آدم ببینه

ما ک هنوزم بعد ۳ سال یهو وسط خنده و شادی و مهمونی یچیزی عین پتک میخوره تو سرمونو نبودنشو نشونمون میده

ی آهنگ داره حمید عسگری میگه ی وقتایی همه چی هست ولی اونی ک باید نیست

معلومه ک نه درکش کنید عزیزم دوران سختی رو می‌گذرونه بزور از مصیبت بیرون نکشیدش اجازه بدید دوره ی سوگ ...

نمیذارن عزاداریمو بکنم

بغض داره خفه م میکنه

از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد/تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه😊
چهارشنبە چرا مگە جمعە نیست یلدا؟

میگم که افرادی که داغ دیدن رو مناسبت ها حساس اند مثلا ۴شنبه دعوت کنه یه شام دور هم باشن وقتی اسم جمعه ویلدا میاد طرف گارد میگیره فک میکنه مهمونی خوشحالیه و..دیدی که استارتر هم این برداشت رو دارخ

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

میگم که افرادی که داغ دیدن رو مناسبت ها حساس اند مثلا ۴شنبه دعوت کنه یه شام دور هم باشن وقتی اسم جمع ...

آها راس میگی

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من