2777
2789
عنوان

یعنی من دارم خیانت میکنم

160 بازدید | 14 پست

وقتی کول بار مشکلات اذیتم میکنه وقتی خواستگارای دوران ممجردیمو میبینم چه زندگیایی دارن نگین ظاهرشه که من حتی اون ظاهرم ندارم با خودم میگم کاش ب اونا جواب مثبت میدادم نه ب همسر الانم که فقط تنها امیدش ب زندگی اینه که بگه تحمل کن همه چیو خانوادمو بدهکاریمو اخلاقمو و هزار تا چیز دیگه

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب انتخاب خودت بوده، با فکر کردن ب اونا که مشکلاتت حل نمیشه

همسرم ی سری چیزارو قبل ازدواج دروغ گفت ک بیشتر همونا داره اذیت میکنه

اونموقع کلاس میزاشتی،ایرادمیگرفتی،منتتظرخوش تیپ وپولداربودی،وشاهزاده بااسب رویایی بیاد،یکی پیداشدمخت ...

همش توهم بود 

همسرم ی سری چیزارو قبل ازدواج دروغ گفت ک بیشتر همونا داره اذیت میکنه

حالا بحث گذشته‌ها چیزی رو درست نمیکنه. البته درکت میکنم و میفهمم چه حسی داری اما نذار این احساس بهت غلبه کنه، غصه هاتو بخور، گریه‌هاتو بکن، ولی بعدش دیگه تمومش کن گذشته رو و برای بهتر شدن زندگیت انگیزه و انرژی بده، من زندگیایی رو دیدم با همت همدیگه از این رو به اون رو کردن، افسردگی و غم باعث رکود کارا میشه باعث انفعال میشه، نذار اغلب زندگیت رو این افکار احاطه کنه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
حالا بحث گذشته‌ها چیزی رو درست نمیکنه. البته درکت میکنم و میفهمم چه حسی داری اما نذار این احساس بهت ...

خیلی تلاش میکنم فکر نکنم ولی هر بار ی رفتار اشتباه از همسرم مشکلات زندگی میبینم میگم کاش گذشته بود و من این انتخاب اشتباهو نمیکردم

خیلی تلاش میکنم فکر نکنم ولی هر بار ی رفتار اشتباه از همسرم مشکلات زندگی میبینم میگم کاش گذشته بود و ...

خب این طبیعیه و هرکس دیگه ای هم بود همین احساس رو داشت، خودت رو سرزنش نکن، گاهی تقدیر دست ما نیست 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️