2777
2789

سلام خوبین 

میخام خیاطی یاد بگیرم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم 

توی دو راهی موندم 

یک آموزشگاه رفتم گفتن دوره نازک دوزی هزینش 7 تومنه و در هفته دو جلسه اس و جمعا 30 جلسه 

ولی یه خیاط نزدیک‌ خونمون که کارش هم خوبه 

گفته بیا هم نازک دوزی رو با دو تومن بهت یاد میدم همه چیزشو خیلی هم خوبه دو بار تا الان رفتم پیشش نکته های خوبی بهم یاد میده 

متدش هم متریکه 

نظر خودم اینه که برم دوره نازک دوزی رو پیش همین خیاط بعد دوره ضخیم دوزی و ژورنال رو برم آموزشگاه و حرفه ای یاد بگیرم 

حالا نظر شما چیه ؟

بنظرتون چیکار کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه نمیخای در آینده مربی بشی، آره خوبه

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

خوبه

اما آموزشگاه اینش خوبه مدرک فنی حرفه ای بهت میده که میتونی باهاش وام بگیری یا کارگاه بزنی

من خودم چندسال پیش آموزشگاه رفتم درسته هزینه شهریه وخرج پارچش زیاده ولی اگه زرنگ باشی سریع جبران میشه

وبعد که مدرکموگرفتم رفتم میش یه خیاط کارورزی

الانه متد مولرکارمیکنن متریک کمترکارمیشه آموزشگاه آموزشاش اصولی تره 

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
چجوری؟

یعنی نازک دورو اینجوری  پیش خیاط معمولی یاد بگیری و ژورنال و ضخیم دورو بری پیش آموزشگاه بنظرم همینو یاد بگیر برو وردست یه مزون دوز نکته هارو از مزون دوز یاد بگیر بهتر ازاموزشگاهه 

خب مگه نمیشه پیش خیاط یاد بگیرم بعد برم مدرک بگیرم؟

اول آموزشگاه بری بهتره چون متدشون جدیدتره رو اصول یادمیدن بعد بروکناردست خیاط

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت