2777
2789
عنوان

جاریمو دعوت کردم برای یلدا ولی پیام داده نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 140 پست
ممنون که درک میکنین خانمامن همون جاری در سوگ نشسته هستم😭و دعوتی جاریمو نپذیرفتمگفتم نکنه کار بدی کر ...

ن گلم کار بدی نکردی همسرم۸ماهه رفته باورکن یکی دعوتم کنه یه ثانیه بدون مکث هم نمیپذیرم چون حوصله واعصاب ندارم اصلن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناراحتی نداره،معمولا اولین یلدا بعد فوت عزیزشون مهمونی و جشن نمیگیرن و نمیرن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ممنون که درک میکنین خانمامن همون جاری در سوگ نشسته هستم😭و دعوتی جاریمو نپذیرفتمگفتم نکنه کار بدی کر ...

نه کار بدی نکردی 

حتی اگر بدون سوگ و ناراحتی و بی دلیل دعوتشو قبول نکردی کارت بد نبوده 

آدما که همیشه آگاده ی مهمونی نیستن که تا یکی دعوت کرد قبول بپرن برن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دعوت اسمش روشه یعنی فلانی دوست دارم ببینمت بیا پیشم فلانی هم ممکنه شرایط نداشته باشه مودبانه تشکر کنه و نیاد چه اشکال داره؟همه چی تا اینجا نرماله 

من از نیومدن ابدا ناراحت نمیشم از خبر ندادن خیلی بدم میاد کسی دعوت بشه ولی  بی خبر بذاره میزبانو و نهایتا نیاد خیلی کم شعوره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
نمیتونم😭😭😭😭😭شبو روزم سیاه شده

حق داری ولی از حضرت زینب که داغ بیشتر نبوده با این مطالب دلت قوی تر میشه زودتر به زندگی برمیگردی پاشو یاعلی بگو یکم دلت گرم شه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

دوستان اگر ممکنه از هر دوطرف جوانب رو بسنجید و نظرتونو بدید

داری میگی برادر جوانش رو از دست داده بعد تو به فکر اینی که ناراحت بشی از کارش اون به فکر اینه که پارسال یلدا برادرش زنده بود و امسال نیست درکش کن 

سلام.ناراحت نمیشدم...غم سنگینیه...صحبت در موردش راحت نیست و داغ عزیز در قالب و چهارچوب کلمات نمیگنجه

الهی برای کسی نیاد واقعا کمر شکنه😭😭😭😭

از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد/تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه😊

تسلیت میگم خداصبرتون بده

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

نه اصلا بازم دمش گرم که گفته نمیام و عذرخواهی کرده 

شما هم درکش کن خیلی سخته 

مامان بزرگم فوت کرده بود مامانم حالش خیلی بد بود بعد غیر مستقیم فهمیدم زنعمو هام مامانمو مسخره میکنن چون جایی نمیرفت .ته دلم میگم خداکنه سرشون بیاد منم همون حرف و بزنم بفهمن چقدر درد داره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را