2777
2789
عنوان

جاریمو دعوت کردم برای یلدا ولی پیام داده نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 140 پست
ممنون که درک میکنین خانمامن همون جاری در سوگ نشسته هستم😭و دعوتی جاریمو نپذیرفتمگفتم نکنه کار بدی کر ...

خدابهت صبر بده ولی برو روحیه ات عوض میشه بهش بگو اگه میشه ۴شنبه دورهم جمع شیم 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابهت صبر بده ولی برو روحیه ات عوض میشه بهش بگو اگه میشه ۴شنبه دورهم جمع شیم

نمیتونم😭😭😭😭😭شبو روزم سیاه شده

از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد/تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه😊

حق داره

دلش به مهمونی رفتن خوش نیست 

وقتی می‌بینه حالش خوب نیست نمیخواد با حال روحی داغون بره تو جمع

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
ممنون که درک میکنین خانمامن همون جاری در سوگ نشسته هستم😭و دعوتی جاریمو نپذیرفتمگفتم نکنه کار بدی کر ...

اخی خدا رحمت کنه برادرتون رو

اشکال نداره گلم ناراحت نباش ایشونم اگه واقعا ادم بالغی باشن درک میکنن به جای اینکه بهشون بر بخوره

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

عزیزم💔😥

روح برادرتون شاد؛خدا صبرتون بده 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

ممنون که درکم کردین خانما

حالا همسرم ناراحت شده میگه چرا نمای 

بهش برخورده

گفتم خب تو بچه ها برین من واقعا نمیتونم

از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد/تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه😊