2777
2789
عنوان

کیا مثل من عاشق وسایل خونه ان

514 بازدید | 37 پست

من هم عاشق طلام هم وسیله خونه( بیشتر وسایل آنتیک) 

یکم که پول میاد دستم یا میزنم تو خط طلا کلا ذهن و روح و روانم درگیر طلا میشه و تا نخرمم ول نمیکنم

یا میزنم تو خط وسایل خونه الان فازم رو فاز وسایل خونس 

البته پز نمیدما ما اتفاقا درآمدمون کمه و خب به نسبت خرجمونم کمه و بیشتر من پولامو پس انداز میکنم الانم که با این قیمت فعلا از خط طلا خارجم😂😂

عاشق دکوریجاتم و با خریدش روحم تازه میشه 

بنظرتون کارم اشتباهه؟ اخه مامانم میگه بیشتر چیزی که لازم داری رو بخر نه دکوری پکوری😕😕😕😕 چیز آنجنانی لازم ندارم ولی خب میخوام یه سرخکن بدون روغن هم بخرم

من

خونم ندارم

خونه بابامم

ولی کل دیجی کالا رو زر و رو میکنم 

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منخونم ندارمخونه باباممولی کل دیجی کالا رو زر و رو میکنم

مثل من ، شب و روز کارم تو اینستا دنبال وسیله خونم و چون بودجه محدودی دارم فقط میبینم و نمیتوونم بخرم همشونوووو😂😂😂😭😭😭

نه خوب نیست در حد معقول خوبه پول اضافی تو خرج تفریحت کن

اخه تفریح خاصی ندارم نمیدونم چیکار کنم دوستی هم ندارم باهاش برم بیرون همه دلخوشیم این خونس و وسایلش😕😕😭😭

من فقط و فقط لباس 

اصن پول به دکوری نمیدم بنظرم حیفس😂

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

من شب و روز تو پیج های رستوران گردی پلاس هستم و هر چی درمیارم خرج شکمم میکنم زیاد وسیله خونه مهم نیست برام  

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

من از طلا متنفرم اصلا خوشم نمیاد

ولی عاشق پتو و ظرف و ظروفم 

اینقدر ظرف دارم تو کابینتا دیگه جا نیست 

20 تا هم پتو دارم در رنگ ها و طرح های مختلف 

از گل و گلدونم خوشم میاد چه طبیعی چه مصنوعی 

کلی هم حیوون خونگی دارم 

یه عالمه هم کتاب 

اینا چیزایی بود که ازشون خوشم می اومد

اها یادم رفت بگم  وسایل ارایشی هم دوست دارم زیااااد

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....