2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 58197 بازدید | 1506 پست
بله عزیزم

چه عجیب که پسرشون مثل خودشون نشده

و البته عجیب تر مذهبی هایی که خودشون و دینشون رو با تهمت و توهین بردن زیر سوال!

به عنواد یه فرد مقید بسیار متاسف شدم

به جای اینکه کمک حال باشن همه چیزو خراب کردن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا اینجوری گفتی اخه 🥺🥺 خب ببین برگشت دیگه

پس حرف نزنه ؟ همین که برگشت کافیه ؟

باید بگه دیگه 

خاله ش بیاد هر چرندی دلش خاست بگه و از خونه بیرونش کنه

شوهرشم سکوت کنه

بعد اسی حتی  ابراز دلخوری هم نکنه؟؟

خوبین شما ؟😅

بعد گفتم تو جلوی خاله‌ت یک کلمه از من دفاع نکردی خاله‌ت عملا به من تهمت هرزگی زد که با این و اون‌میخوابی و ... گفت من دفاع کردم تو انقدر داد میزدی نشنیدی ولی دیگه چیکار میتونم بکنم من بلد نیستم دعوا کنم هر کاری میکردم دعوا میشد و  تو که شخصیت اون رو میشناسی تو چرا دهن به دهن شدی

بعد گفتم تو جلوی خاله‌ت یک کلمه از من دفاع نکردی خاله‌ت عملا به من تهمت هرزگی زد که با این و اون‌میخ ...

اسی یه چیزی بگم یادته برادرت الکی با شوهرت دعوا کرده بود؟؟ تو هم اون روز نتونستی از شوهرت دفاع کنی

پس الان درکش کن چون عین خودت رفتار کرده

بعد گفتم تو جلوی خاله‌ت یک کلمه از من دفاع نکردی خاله‌ت عملا به من تهمت هرزگی زد که با این و اون‌میخ ...

خداییش شوهرت ماسته اسی 

حتی در خلوت 

حتی وقتی کسی نیست 

تو ذات و نهادش بچه ننه و منفعله !

بچه ها من گفته بودم ماشینم رو همیشه یه جای ثابت پشت کلینیک پارک میکنم شوهرم اونجا منتظرم بود رفتم سو ...

خداوکیلی نگفتم میاااد دم مطب؟😅😍

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست