2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 58195 بازدید | 1506 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی وسط یه رابطه ی مسموم بودم درمانگرم حرف خوبی بهم زدن گفتن تو آدم ها رو با عواقب کارشون روبرو نمیکنی اعتراضت رو کلامی میگی اما توی عملت قاطع نیستی و از به جایی به بعد آدما یاد میگیرن با یه عذرخواهی کلامی ساده سرو تهش رو هم بیارن من این مدت که تاپیک هاتون رو دنبال میکنم این رویه رو در شماهم میبینم ،میشه پای خودت وایسی؟میدونم کار خیلی سختیه برای ماهایی که همیشه سعی کردیم آروم باشیم و بقیه رو راضی نگه داریم میفهمم خیلی جاها برامون تعریف نشده اما یه وقتایی نیازه که به طرف مقابل نشون بدی که بلدی از خودت دفاع کنی بلدی واسه روابطت حدو مرز بذاری ،یکم دور از دسترسشون باش زود نرم نشو میدونم که برات سخته اما اگر امروز جلوشون زود نرم بشی این رویه برات تکرار میشه ،اگر نمیتونی با همسرت قاطع صحبت کنی یه مدت در دسترسشون نباش بذار ترس نداشتنت بیفته به جونش ،بذار اصلا روابطش با خانوادش بهم بخوره من تشویقت نمیکنم به دعوا و جدایی ولی میتونم ببینم که موقعیتی که توش هستی خیلی حساسه و داری به بقیه یاد میدی که هر کاری باهات میکنن هزینه ی کمی داره براشون و با چهار تا حرف  میتونن دلت رو به دست بیارن ،ببخشید که انقدر رک گفتم♥️

اره این یه گوشه ذهنم بود که اگر این فشار مالی باعث افسردگیش بشه چی

دقیقا اینم در نظر بگیر با یه مشاور حتما مشورت کن 

چون شوهرت به شدت ولخرجه و یجورایی لذت میبره از خرید و پول خرج کردن

اره این یه گوشه ذهنم بود که اگر این فشار مالی باعث افسردگیش بشه چی

مساله ی واقعا مهمیه،باید یا یه زوج درمانگر حاذق صحبت کنید 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
منم مطمئنم بگم خونه دیگه میخوام شوهدم از طریق پدرش جور میکنه

بنظرم استارتر یکسال و نیم صبر کن تو که سال رو ساختی ماه هم روش

همسرتم که دلخوشی نداره خانوادش بیان خونت 

رابطتو کمرنگ کمرنگ کن جوری که نیان خونت 

بعد یکسال و نیمم هرجا شوهرت رفت همونجا خونه بگیرین

همونجور که گفت با بی حوصلگی جوابشو نده