2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 58199 بازدید | 1506 پست

خداروشکر حالا که یکم دلتنگیت رفع شد و خاطرتم جمع شد دیگه عاقلانه فکر کن . انتظاراتتو بنویس بده بهش.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم برات خوشحال شدم ولی یه کم حواستو جمع کن فک کنم شوهرت برا اینکه این ماجرا رو خاتمه بده بعضی حرف ...

من در جریان تاپیکاش هستم راجب کادوهایی که خریده واسه اسی اونا اتفاقی تو حرفای شوهرش که داشته واسه قیمت وسایل نظر میداده فهمیدن و یبارم زن داداش خود اسی بهش جلو اینا تیکه میندازه   شوهرش نگفته

اسی مشکل اصلیتون اون خونه نیست

فک نکن میری اونجا میشه برات مدینه فاضله

شوهرت وضعیت روحی استیبلی نداره!!! بره اونجا اوضاع خرابتر بشه و تقصیرا بیفته گردنت

یه دو سال دندون رو جیگر بذار اونا هم کمتر میان من بعد

بذار خودت رو موضع بالا بمونی و اون خجالتزده باشه که خواسته بزرگتو براورده مکرده

برگرد خونه ات 

سختی مالی به شوهرت بدی یک جایی کم میاره و خانواده اش بدتر متهمت میکنن

بنظرم برگرد ولی بگو خاله ات حق نداره بیاد خونم

برگرد

دوباره شوهرت دلسرد میشه ها

برگزد ولی با سیاست رفتار کن

جدایی ننداز اهوانه

عاقل باش

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

اگر که خونه مال شوهرته که تو پافشاری کنی و بگی نمیام اونجا مجبور میشه بفروشه و یه جای دیگه رو حالا بخره، رهن کنه و...

اگر هم به هر دلیلی نتونه این خونه رو بفروشه، مطمئن باش یجوری یه جا اجاره میکنه! حالا یا با پس اندازش، یا دو تایی با هم، حتی من احتمال میدم امروز سعی کرده از طریق پدرش باهات ارتباط بگیره، شاید از پدرش بدون اینکه مامانش خبر دار بشه پول بگیره،

ولی ترجیحا سعی کن حمایت مالی خانوادشو، حتی پدرش! واسه محل زندگی قطع کنی! یعنی چی اینا سرشونو میندازن پایین راه به راه میان تو خونت، تو هم چی هم یه سرکی میکشن و اظهار نظر میکنن؟😐

بعد از اونم از نظر شرع و قانون وظیفه ی همسرت بوده بعد از ازدواج واست محل زندگی فراهم کنه! تو کوچه که نمیتونسته نگهت داره! حالا چه توی قیطریه که اینا خودشونو خفه کردن چه یه جای پایین تر، وقتی واسه یه پسری که درآمدی واسه خونه گرفتن نداره میرن زن دندونپزشک میگیرن، دیگه خیلی بیخود میکنن حرف زیادی میزنن!

اسی مشکل اصلیتون اون خونه نیستفک نکن میری اونجا میشه برات مدینه فاضلهشوهرت وضعیت روحی استیبلی نداره! ...

منم یکم نگرانم واسه جابه جایی چون شوهرش اصن مدیریت مالی و قناعت کردن بلد نیس   کلا تا حالا به پول فک نکرده 

مسیر خیلی سختی پیش روته،همسرت بشدت ادم برند باز و مصرف گراییه،یادمه اوایل زندگی در تلاش بودی یادش بدی کم خرج کنه و پس انداز کنید اما برعکس شد و اون شمارو مصرف گرا کرد.حالا شما قراره از همچین ادمی همه پول و پس انداز و ماشینی که خیلی براش مهمه رو بگیری و تو قسط یا اجاره خونه بندازیش و احتمالا ترکش این ماجرا بازم به خودت اصابت میکنه،پس اگر الان میخوای هر تصمیمی بگیری به همه ی این عواقب فک کن و از الان آماده باش

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡