اگه دختر ۱۸ سالتون بیاد بگه توی یه رابطه جدیام و پسر واقعاً خیلی آدم خوبیه خیلی میشناسمشو خیلی دوستش دارم و هم شاغله و هم نوادهاش منو میدونن و.... یعنی بیاد این موضوع رو با شما مطرح کنه و راجع بهش صحبت کنه ری اکشن و جواب شما چیه؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هیچ خاتواده ای تو ایران اینجور نیستاون مادری ک سرخود میره با پسر قرار میزاره ،،خیلی عدرمیخوام بی بند ...
سرخود قرار نمیذاره پدر دختر رو اگاه میکنه قرار میذاره
دقیقا هم اینکارو میکنه چون میدونه رابطه 18 سالگی ممکنه عاقلانه نباشه و از روی هیجانات باشه پس باید یه پدر و مادر با تجربه اون رابطه رو بررسی کنه نه اینکه ترد کنه دختر رو ودخترم یواشکی بخ اون رابطه ادامه بده
بررسی میکنناگه پسر خوبی بود حدقل با کننترل رابطه رو ادامه میدن اگه خوب نبود باز هم با کنتترل رابطه رو کات میکنن نه زیر زیرکی دختره ادامه بده رابطه رو
میدونی چیه به نظر من اگه آدمی که تا این مرحله پیش رفته و نتونسته به خانواده مطرح کنه دلیلش اون خانو ...
خب دختر خوب اشکالی نداره ب پارتنرت بگو ک مادرش با مامانتون صحبت کنه چجوری باهاش اشناشدی رک و راست ب مامانت بگو من بودم دعوا نمیکردم فقط دلگیرمیشدم ک چرا مطمئن باش مامانت سلاح شما رو میخواد
بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره
بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره
من دو سال پیش تو ۱۸ سالگیم این اتفاق برام افتاد و طرف اومد با بابامم آشنا شد ولی بم خیانت کرد، به هیچ وجه از دخترت غافل نشو و آزادش نزار. به هیچ وجه اوپن مایند نباش و اعتماد نکن