2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3160 بازدید | 236 پست
نه پس برم با پسره قرار بزارم ؟بعد بگن اومده دختر ۱۸ سالشو بندازه ب پسر مردماین مادر عقل داره؟عزیزم ا ...

چه اشکال داره حرف بزنی با پسره؟

کی خبر داره میشه که بخواد برات حرف بزنه آخه

اتفاقا باید حذف زد چون ما عاقلیم از چهار کلمه حرف میفهمیم پسره کیه و چیه 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

میگم خیلی ممنون ک بدون مشورت با من رفای تو رابطه و فقط اطلاع دادی،،حالا ک روش خارجیا رو پیش گرفتی م ...

😂😂 

عزیزم اینجور دیگه باهات صمیمی نیس و بدتر اینکه ممکنه ب هر بی سروپایی پناه ببره 

اونجور حداقل زیر نظر خودت با پسره در ارتباطه و اینکه اگه پسر بدی باشه بهش میگی ب درد تو نمیخوره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه پس برم با پسره قرار بزارم ؟بعد بگن اومده دختر ۱۸ سالشو بندازه ب پسر مردماین مادر عقل داره؟عزیزم ا ...

نه تردش کن بره تو خیابون لابد تو خیابون پسر وجود نداره

عقل داشتن به معنای ترد کردنه؟!

حتی اگه نخوای هم تو رابطه باشه روشش ترد کردن نیست میتونی درست برخورد کنی از راه درست راهنماییش کنی!

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اینا همش شعاره...من بودم ناراحت میشدم بدون اینک ب من بگه با ی پسر وارد رابطه شده بدون اینکه ب من چیز ...

می‌دونی چیه به نظر من اگه آدمی که تا این مرحله پیش رفته و نتونسته به خانواده مطرح کنه دلیلش اون خانواده‌ایه که انقدر بچه رو از این چیزا ترسونده که اون دختر از ترس خانواده خودش هیچی نگفته وگرنه از همون اول دوست نداشته چیزی رو پنهون کنه 💔

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

البته شماهم راس میگینچون ۲ تا رابطه داشتم هر دوتاش لاشی بودن و اهل خیانت و....

عزیزم گرگ باش ،قدرخودتو بدون

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
قبل دانشگاه باشه زیاد مسالمت امیز برخورد نمیکنم.وقتی که باید صرف کنکور و درس بشه رفته دنبال دوس پسر ...

نه توی ۱۸ سالگی که ازدواج نکنه وقتی دانشجو شده اون موقع دوست پسر داره

مادر خوبی باشه قطعا دختره از این رابطه ضربه نمیخوره

منم سعی میکنم راهنماییش کنم و با پسره حرف بزنم

گارد گرفتن باعث میشع دروغ بگه و بدتر بشع ماجرا

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥

یعنی چی بندازه به پسر مردم😐باهم دوستن همو دوست دارن حالا میخواد اشنا بشه با پسرمیری پسررو میبینی یک ...

پسر ه اگر خیلی مشتاقه ،،خانوادشو میفرسته

نه ک من بیفتم دنبال پسر مردم

خداوکیلی احساسی نطر ندین!

کلا از اول رو دخترم کار میکنم ک قبل از سن دانشگاه دنبال این چیزا نباشه، اگرم دلش میخواد تو گروهای دامشچویی ،،ورزش کوهنوردی و فلان میتونه شناخت پیداکنه،،نه ک دوتایی با پسر دوست باشن،،ک صددرصد توش اسیبه

هیچ خاتواده ای تو ایران اینجور نیستاون مادری ک سرخود میره با پسر قرار میزاره ،،خیلی عدرمیخوام بی بند ...

اون مادر بی بند و بار نیست،اون نگران دخترشه،مگه هر کی بگه پسره بیاد ببینمش ینی موافقت ازدواج دخترشه

دقیقا واسه همین با پسره اشنا میشیم که ببینیم خودش و خانوادش شعور دارن یا نهاگه ببینیم شعورشون درحدیه ...

حرفت درسته 

ولی دختر ۱۸ساله پتانسیل اینو نداره بفهمه داره بهش توهین میشه 

من نمیگم مادرش فحش بده دست بزن داشته باشه ها ننننن اصلا 

ولی اینکه بشینه باهاش پایه باشه ن اینم قبول ندارم 

اره والا کامنتا اصلا منطقی نیستکدوم مادر ابلهی دختر ۱۸ ساله و مبگه بره تو رابطه اونم چییی جدی؟

چون اکثر کسانی که کامنت میزارن خودشون تو همین سن و سال هستن.

حساسیت مادرانه ندارن

نی نی سایت شده بچه بازی

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 

این روش شما هم الان جواب نیست

دیگه با وجود سوال مدیا، ایران و خارج نیست

روابط محدود به فرهنگ و مرز نیست

فقط اگر مادر در جریان قرار بگیره، یعنی یک منطق در کنار احساس

منطق من مادر

احساس دخترم

مامان من خیلی مهربون و پایه ست اگر با کسی قصد آشناییت داشته باشم راهنماییم میکنه و همراهیم میکنه و خ ...

خدا مادرتو برات نگه داره واقعاً همچین مادری که تورو راهنمایی کنه و تو رو از چیزی نترسونه نعمته:)

چیزی که من الان حسرتشو می‌خورم 😔💔