2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3139 بازدید | 236 پست
میگم خیلی ممنون ک بدون مشورت با من رفای تو رابطه و فقط اطلاع دادی،،حالا ک روش خارجیا رو پیش گرفتی م ...

یه مادر واقعی اگه واقعا نگران باشه که بچه اش ضربه نخوره از خونه پرتش نمیکنه بیرون 😐

پسر ه اگر خیلی مشتاقه ،،خانوادشو میفرستهنه ک من بیفتم دنبال پسر مردمخداوکیلی احساسی نطر ندین!کلا از ...

پسره دختررو با خانواده اشنا کرده پس منم باید با پسره اشنا بشم 

پسره خانوادشو بفرسته شما با پسر اشنا میشی؟؟ 

منم موافقم قبل سن دانشگاه درگیر این چیزا نشه ولی حالا که شده دیگه نمیشه دعواش کرد که

و اصلا هم اجازه نمیدم تا قبل 22 سالگی ازدواج کنه 

یانی حتی اگه موافق رابطشونم بودم سرط میزارم که تا 22سالگی حداقا نباید ازدواج کنه تا بره و دانشگاه رو تجربه کنه بعد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما خیلی مادر خوبی هستید بچه ها واقعا نمیدونن جامعه چقد داغونه و تاکسی ادای رومئو رودرمیاره دل باختش ...

اره والا خودمونم دانشجو بودم نوجوان بودیم

کارد رابطه هایی هم شدیم 

ولی اینقدر جسور نبودیم بیایم بگیم مامان وارد رابطه جدی شدم و دوسشم  دارم

رابطه جدی یعنی چی؟؟

یعنی باهاش ارتباط نزدیک داره...!

اگرر تا این حد گستاخه،،،بله لیاقت این بچه ،،ترد شدنه

دیگه نسل ما فرق میکنه سعی میکنم جوری باشم که دخترم قبل از وارد شدن به رابطه بهم بگه باهام مشورت کنه قطعا جلوشو نمیگیرم چون فقط پنهان کاری رو یادش دادم سعی میکنم منو دوست خودش بدونه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اره والا خودمونم دانشجو بودم نوجوان بودیمکارد رابطه هایی هم شدیم ولی اینقدر جسور نبودیم بیایم بگیم م ...

شما خودت داری میگی بچه

اون اگه میدونست راه درست زندگی چیه که الان بهترین زندگیو با بیشترین پول داشت

ولی بچه نیاز به راهنمایی داره و اگه مادره خودش بخواد بهش حس ترد شدن بده اونم قطعا میره به غریبه پناه میبره

خیلی عذرمیخوام‌غلط کرده بیاد بگه تو رابطه جدی م و اومدم بهت اطلاع بدمحالا پس باید تبعات تصمیم تنهایی ...

شما با این برخوردت دخترت اصلا اگه اتفاقی هم بیوفته به شما نمیگه نگران نباش 

پسره دختررو با خانواده اشنا کرده پس منم باید با پسره اشنا بشم پسره خانوادشو بفرسته شما با پسر اشنا م ...

دقیقادرست

اگر مادرشو بفرسته یعنی محترمانه رفتار کرده

اونموقع است ک محترمانه براشون توصبح میدم ک زیر سن ۲۲ دختر شوهر نمیدم

و برای دخترم دلابل منطقی میارم و میگم مرسی ک اول از هرچیزی منو در جریان قرار دادی

نه ک دختره سرخود بره تو رابطه جدی،، بعد بیاد بگه مامان دارم بهت اطلاع میدم!!

این دختر دیگه بدرد نمیخوره

کلا این مسائل باید از کودکی کار بشهدختر ۱۸ ساله فک کن انقدر بی ادب و جسور بیاد یدفه بهت بگهمادر من ت ...

درسته ولی خب تو این سن بطور طبیعی گرایش ب جنس مخالف زیاده 

ی چیز طبیعی و کاملا غریزی هستش من میگم بجا جبهه گرفتن بهتره یکم صمیمی تر برخورد کرد اینجور دیگه گیر ادم شیرپاک نخورده نمیوفته ب چنگال گرگ اسیر نمیشه 

حرف من اینه

بهش میگم یه قرار بزاره پسره بیاد خونمون یه شامی بخوریم باهم آشنا بشیم

واهای مامان منم اینطوری بود🥹🎀

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
اره والا خودمونم دانشجو بودم نوجوان بودیمکارد رابطه هایی هم شدیم ولی اینقدر جسور نبودیم بیایم بگیم م ...

رابطه ی جدی یعنی اینکه قصد پسره جدی و فکرش ازدواجه همین 

یعنی چی نزدیکن

من میشناسم کسیو 5 ساله تو رابطس یه لبم نگرفتن از هم الانم پسره اومده خواستگاری و موافقت و 7 دی عروسی شونه 

جدی یعنی این