2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3151 بازدید | 236 پست
شما یک درصد نمیگی شاید انتخاب اون دوستات اشتباهی بوده و اونا عاقل نبودن ؟ همه مثل هم نیستن

نه همه مثل هم نیستن 

گفتم خیلی کمن اونایی که به ازدواج بدون پشیمونی ختم بشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
مرسی عزیز دلم امیدوارم همیشه خوشحال باشی❤️خیلی بابت سنم بهم توهین می کنن ولی من ناراحت نمیشم چون گاه ...

شما از اونایی هستی ک فک میکنی فقط خودت عاقلی و این سن رو گذروندی؟

جناب عقل کل یک ماه بعد ازدواج قیافه ی  جداب طرف برات عادی میشه و پولش اگ قبل حس میکردی خیلی مایه داره دیکه برات اهمیتی نداره...

تنهایی ک میمونه از اون معیارهایی ک باید داشته باشه و صروریه حتی ب شرط عادی شدنشون اخلاق و خانواده ی اون فرد هستن ک هیچکی ب جز خانوادت  نمیتونن اینارو قبل ازدواج بفهمن...هرچند عادت بعصی از افراد نسل جدیده ک خودشون رو عقل کل میدونن درحالی ک هیچی بارشون نیست....ی وقت بت برنخوره ها ...البته بخوره هم مشکلی نیست کسی ک ادای عقل کل درمیاره باید بفهمه وقتی کلی آدم باتجربه و بزرگتر ازاون با تحصیلات بیشترازاون توتاپیکن نباید فاز انیشتین  برداره!

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما یک درصد نمیگی شاید انتخاب اون دوستات اشتباهی بوده و اونا عاقل نبودن ؟ همه مثل هم نیستن

شما خودت تاپیک قبلیت نوشتی بخاطر دلتنگی نمی تونی درستو برسونی

معلومه قبلشم خیلی طرف وقتتو گرفته.

وقتی تو داری از آینده خودت می زنی، بگرد ببین اون پسر از چی خودش واسه تو می گذره. بعد از سبک سنگین کردن می بینی من از چی حرف می زنم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
قربون تو عقل کن با این حرف زدنت 😂

✌️😎

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

قربون تو عقل کن با این حرف زدنت 😂

ممنون از تعریف شما قصد خودستایی نداشتم

ونمیگم عقل کلم ولی بعضی وقتی خیلی ها ادای همه چیز دان هارو درمیارن...همین خانم تویکی از تاپیکاش طوماری نوشته علیه ازدواج درسن ۱۸ سالگی و عدم پختگی ذهن😂😂✌️

بعضی ها فقط بلدن حرفای قشنگ رو از نت کپی کنن ولی توخالی ان

شما از اونایی هستی ک فک میکنی فقط خودت عاقلی و این سن رو گذروندی؟جناب عقل کل یک ماه بعد ازدواج قیافه ...

الان من مخاطبم شما بودی؟؟

کاملا مشخصه که بهتون بر خورده وگرنه این رفتار تند برای حرف عادی من با استارتر اصلا لازم نبود.

من کی گفتم قیافه و پول مهمه و اخلاق و خانواده مهم نیست؟؟

من اتفاقا گفتم خانواده باید در جریان رابطه باشه.

فکر کنم من رو با کاربر دیگه اشتباه گرفتید.

در ضمن کسی که سنش و تحصیلاتش از من بالاتره لزوما از من عاقل تر و با شعور تر نیست و من هیچوقت خودم رو عقل کل فرض نکردم.

ولی متوجه این رفتار خارج از ادب شما هم نشدم.

روزتون خوش.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

ممنون از تعریف شما قصد خودستایی نداشتمونمیگم عقل کلم ولی بعضی وقتی خیلی ها ادای همه چیز دان هارو درم ...

خانم نامحترم دارم خیلی جلوی خودم رو میگیرم که باهات مودبانه صحبت کنم چون مشخصه با حرفا و رفتارت شخصیت بالایی نداری هر چند که سنت بالا باشه.

منی که ۱۶ سالمه یه روزی میشه ۶۶ سالم ولی آدمی که بی شعور و بی فرهنگ باشه تا ابد تو همون درجه از عقل و شعور باقی می مونه.

من تموم تاپیک هایی که زدم حرف دل خودمه.

اون خانومی هم که با ذوق روش ریپلای کردی و فکر کردی ازت تعریف کرده در واقع داشت مسخره ات می کرد.

برو کامنت بعدش رو ببین خودت متوجه میشی.

من دیگه حرفی ندارم چون همین ضربه‌ی نهایی برات کافی بود.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

الان من مخاطبم شما بودی؟؟کاملا مشخصه که بهتون بر خورده وگرنه این رفتار تند برای حرف عادی من با استار ...

بیخیال حاجی تونطرتو گفتی من نظرمو گفتم بحث برچیته 

منم با مامانم همینطوری بودم الان 18سالمه و نامزد دارم عقد کردیم البته🫠

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم✨💗،‌ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇.𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

سعی کن راهنماییش کنی 🙂

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم✨💗،‌ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇.𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'