2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3127 بازدید | 236 پست
قبل دانشگاه باشه زیاد مسالمت امیز برخورد نمیکنم.وقتی که باید صرف کنکور و درس بشه رفته دنبال دوس پسر ...

اره والا کامنتا اصلا منطقی نیست

کدوم مادر ابلهی دختر ۱۸ ساله و مبگه بره تو رابطه اونم چییی جدی؟

زوده؟

زود نیست ؟ خوب دختر۱۸ ساله با پسر چه سنی می‌ره تورابطه فوقش ۲۲,آخه پسر۲۲ چی متوجه میشه؟؟این رابطه ها فقط آسیبه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش میگم عزیز دلم خوشبختی تو و از ته دل شاد بودنت آرزوی منه میگم عشق و دوست داشتن خیلی حس خوبیه اما عزیز دلم دختر قشنگم لازمه عاشق شدن اینه که اول خودت رو بشناسی توقعاتت خواسته هات میگم تا زمانیکه نتونی با خودت صادق بشی ندونی چی از دنیا میخوایی نمیتونی کنار یکی دیگه قرار بگیری میگم اینکه دوست داری عشق رو از یه جنس مخالف بگیری برای سن تو طبیعیه ولی الان زوده که بخوایی به ازدواج فکر کنی میگم هنوز اول راهی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

من با اینکه ۲۵ سالمه ولی مخالفم از اینکه پسر بیاد شما باهاش آشنا شید 

مامان من گارد گرفت وقتی خانواده پسر اومدن خاستگاری 

دیدن مامانم گارد داره 

همه کار برام کردن ولی خیلی منطقی پیش بری میگن مادر و دختر راضیه پس مهریه ۱۴تا 

نه پس برم با پسره قرار بزارم ؟بعد بگن اومده دختر ۱۸ سالشو بندازه ب پسر مردماین مادر عقل داره؟عزیزم ا ...

یعنی چی بندازه به پسر مردم😐

باهم دوستن همو دوست دارن حالا میخواد اشنا بشه با پسر

میری پسررو میبینی یکم رفت و امد هاتونو خانوادگی میکنید دیدید هدف پسره ازدواج و پسره خوبیه جدیش میکنی رایطه رو

خیلی زوده تو ۱۸ سالگی و سعی میکنم قانعش کنم که عجله نکنه برای انتخاب شریک زندگی ! اگر دیدم دست برنمی ...

دقیثا معیارای آدم قبل ۱۸ با  سن ۲۵ خیلی فرق میکنه

من ۱۸ بودم دلم میخواست ی مرد با ی قیافه ی ساده هم ک باشه  کارهم داره بیاد منو بگیره 

ولی الان باخودم میگم اصلا خونه و ماشین داره ک بعد مراسم الاخون بالاخون نشیم.؟

اصلا رفیقاش چطورین

توزندگیش کسی بوده؟

خانواده ش کین چون خانواده خیلی تاثیرداره

و اینکه میگن فقط خوش مهمه اشتباهه خیلی ها بودن شوهره عالی پرفکت بخاطر ی رقت و آمد زیاد خانواده شوهر ب خونشون جداشدن

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

قانعش میکنم بیخیال پسره شه 

اگر نشه هم 

خودم میرم آمار پسره رو در میارم و حتی تعقیبش میکنم که خونه زندگی و رفبقاشم بشناسم

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

زود نیست ؟ خوب دختر۱۸ ساله با پسر چه سنی می‌ره تورابطه فوقش ۲۲,آخه پسر۲۲ چی متوجه میشه؟؟این رابطه ها ...

البته شماهم راس میگین

چون ۲ تا رابطه داشتم هر دوتاش لاشی بودن و اهل خیانت و....

درخواست دوستی ندین🤝🏻😐

خیلی عذرمیخوام‌غلط کرده بیاد بگه تو رابطه جدی م و اومدم بهت اطلاع بدمحالا پس باید تبعات تصمیم تنهایی ...

هرطور راحتی میتونی درست برخورد کنی و از اینجا به بعد حواست باشه آسیب نبینه میتونی سمی برخورد کنی و ترد کنی بره معلوم نیست کجا و چی براش پیش بیاد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من با اینکه ۲۵ سالمه ولی مخالفم از اینکه پسر بیاد شما باهاش آشنا شید مامان من گارد گرفت وقتی خانواده ...

دقیقا واسه همین با پسره اشنا میشیم که ببینیم خودش و خانوادش شعور دارن یا نه

اگه ببینیم شعورشون درحدیه که شما مثال زدی قبول نمیکنیم

من خیلی دوست دارم که بتونم انقدر مادر خودمو دوست خودم بدونم تا باهاش این موضوعاتو مطرح کنم اما واقعا ...

هیچ خاتواده ای تو ایران اینجور نیست

اون مادری ک سرخود میره با پسر قرار میزاره ،،خیلی عدرمیخوام بی بند وباره

منطقی فکر کن

۱۸ سن تو رابطه جدی رفتن نیست

به اصالت خانواده احتزام بزار ،،برای اینده خودت بهتره