2777
2789

اگه  دختر ۱۸ سالتون بیاد بگه توی یه رابطه جدی‌ام و پسر واقعاً خیلی آدم خوبیه خیلی می‌شناسمشو خیلی دوستش دارم و هم شاغله و هم نواده‌اش منو می‌دونن و.... یعنی بیاد این موضوع رو با شما مطرح کنه و راجع بهش صحبت کنه ری اکشن و جواب شما چیه؟

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم یه قراری بزاره با پسره آشنا بشیم 

و بهش میگم که دوس داشتم از اول بهم بگه 

من یه زنم که هم باید همسر خوبی برای شوهرم باشم هم مامان خوبی برای فرزندانم هم عروس خوبی برای مادرشوهرم و هم دختر خوبی برای مادرم ❤️🙃 زندگی همیشه سخت است ولی با همه سختی هایش زیباست یه صلوات برای  خوب شدن وضع زندگیمون میفرستی لطفا🪽❤️

اگه در اینده مادرشدم و بچم این حرفارو بهم زدم قطعا همراهی و راهنماییش میکنم که اگه واقعا همو دوس دارن رابطه رو جدی تر کنن تا بلکه ایشالا به ازدواج ختم شه

کلا سعی میکنم از همون اول با بچم طوری باشم که ایتجور موارد رو خیلی راحت بهم بگه

میگم خیلی ممنون ک بدون مشورت با من رفای تو رابطه و فقط اطلاع دادی،،حالا ک روش خارجیا رو پیش گرفتی م ...

به جای راهنمایی کردن و کمک کرد ترد کنی؟ قطعا روش خوبیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم