2777
2789

به هرکی بخواد بی دلیل میده به هرکی نخواد نمیده 

به هرکی بخواد پسر میده به هر کی بخواد دختر به بعضیا هم جفتسو 

نمیگم دعا بی تاثیره نه ولی شبانه روزم سر به سجده بزاری  اونی که روزیت باشه میرسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوره واقعه هرروز خیلی خیلی برای زیاد شدن روزی خوبه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

سوره واقعه

یا رزاق

و هیچ چیز بهتر از توکل به خدا نیست وقتی بدونی اونچه که روزی تو هست میرسه یادت نره خدا بینهایت ها را داره و قادره در یک لحظه تو رو از مال بی‌نیاز کنه پس زیاد دعا کن

روز یا شب بخونی فرقی نداره؟

من معمولا بعد نماز مغرب و عشا میخونم نه فرقی نداره 

ولی واقعا خوبه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بله عزیزم نه تنها واسه رزق و روزی 

واسه مسائل دیگه هم خیلی کارگشا بود

به قول مرحوم آقا سید علی قاضی، مرحوم قاضی به ایشان فرمود: «فرزندم! اگر دنیا می‌خواهی نماز شب بخوان، اگر آخرت هم می‌خواهی نماز شب بخوان.» در روایت هم آمده است: «هر کس نماز شب بخواند و در روز بگوید که گرسنه هستم یا غذا و روزی ندارم، او را تکذیب کنید❤️❤️

صدقه دادن و فراموش کردم من از صدقه دادنم برکت رو روی مالم دیدم😍😍

خداجونم عاشقتم😘😍

رو کاغذ بنویس 

اللهم الرزقنا ما له من النفاد 

بذار تو کیفت

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

میدونی این بیشتر برای یه سری اتفاقای روزانسچون خیلی درموردش خوندم 

مثلا یه نفر تقدیرش اینه که یک ساعت دیگه تصادف کنه بمیره بعد یهو به دل مادرش میفته براس دعا میکنه و همون دعا جلوی این اتفاقو میگیره با قراره یه اتفاق بدی برای کسی پیش بیاد یک لحظه دل کسی رو بدست میاره یا به کسی کمک میکنه و دعای طرف جلوی اتفاق بد رو میگیره و...

باور کنید من تا حالا ندیدم کسی با چله گرفتن و دعا و پخش مدام قرآن با صدای بلنداوضاع مالیش از ابن رو به اون رو بشه 

میگم که منکر دعا و اینا نیستم ولی تاثیرشو تا اون حد ندیدم هرچی دیدم از خواست خدا و همت طرف بوده

این نظر منه با توجه به عمری که گذشته و چیزایی که دیدمه

میدونی این بیشتر برای یه سری اتفاقای روزانسچون خیلی درموردش خوندم مثلا یه نفر تقدیرش اینه که یک ساعت ...

من دیدم مادر خودم جایی ک ب تهش رسیده بود پولی ک پیش کسی داشت ولی یادش نبود ب حسابش اومد 

پدرمم هیچوقت نماز نخوند حنی ولی گفت جایی ک گیر بودم همچین خدا رسوند با گفتن ای خدا کمکم کن ک پشمای خودشونم ریخته 

من دیدم مادر خودم جایی ک ب تهش رسیده بود پولی ک پیش کسی داشت ولی یادش نبود ب حسابش اومد پدرمم هیچوقت ...

دقیقا حرف منو میزنی دیگه ،منم گفتم میاد ولی از این رو به اون رو نمیشه 

پدر شما اهل نماز و چله و مدام دعا کردن نیستن و خدا بوده که خواسته و رسیده