2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3141 بازدید | 236 پست
نه پس برم با پسره قرار بزارم ؟بعد بگن اومده دختر ۱۸ سالشو بندازه ب پسر مردماین مادر عقل داره؟عزیزم ا ...

موافقم 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ خاتواده ای تو ایران اینجور نیستاون مادری ک سرخود میره با پسر قرار میزاره ،،خیلی عدرمیخوام بی بند ...

سرخود قرار نمیذاره پدر دختر رو اگاه میکنه قرار میذاره 

دقیقا هم اینکارو میکنه چون میدونه رابطه 18 سالگی ممکنه عاقلانه نباشه و از روی هیجانات باشه پس باید یه پدر و مادر با تجربه اون رابطه رو بررسی کنه نه اینکه ترد کنه دختر رو ودخترم یواشکی بخ اون رابطه ادامه بده

بررسی میکنناگه پسر خوبی بود حدقل با کننترل رابطه رو ادامه میدن اگه خوب نبود باز هم با کنتترل رابطه رو کات میکنن نه زیر زیرکی دختره ادامه بده رابطه رو 

خدا مادرتو برات نگه داره واقعاً همچین مادری که تورو راهنمایی کنه و تو رو از چیزی نترسونه نعمته:)چیزی ...

اگر خودت نمیتونی حرفتو به خانوادت بزنی 

برید مشاوره خانواده اونجا با حضور یه روانشناس یا مشاور صحبت کن مشکلاتت رو بیان کن کمکتون میکنه 

ممنونم عزیزم 🙏🏻🌹

......🧸🔮✨️
😂😂 عزیزم اینجور دیگه باهات صمیمی نیس و بدتر اینکه ممکنه ب هر بی سروپایی پناه ببره اونجور حداقل زیر ...

کلا این مسائل باید از کودکی کار بشه

دختر ۱۸ ساله فک کن انقدر بی ادب و جسور بیاد یدفه بهت بگه

مادر من تو یه رابطه جدی م با پسری ک دوسش دارم

چی جوابشو میدی؟

قطعا میگم بله. ،شما ک انقدر مستقل و خود رایی،،خودتم خونه و خرج خودتو دربیار

می‌دونی چیه به نظر من اگه آدمی که تا این مرحله پیش رفته و نتونسته به خانواده مطرح کنه دلیلش اون خانو ...

خب دختر خوب اشکالی نداره ب پارتنرت بگو ک مادرش با مامانتون صحبت کنه چجوری باهاش اشناشدی رک و راست ب مامانت بگو من بودم دعوا نمیکردم  فقط دلگیرمیشدم ک چرا مطمئن باش مامانت سلاح شما رو میخواد

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

دقیثا معیارای آدم قبل ۱۸ با سن ۲۵ خیلی فرق میکنهمن ۱۸ بودم دلم میخواست ی مرد با ی قیافه ی ساده هم ک ...

پس چرا من ۱۸ ساله الان این سوالات شما در ۲۵ سالگی رو الان دارم؟ چرا مثل زمان ۱۸ سالگیت فکر نمی‌کنم؟

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

کلا این مسائل باید از کودکی کار بشهدختر ۱۸ ساله فک کن انقدر بی ادب و جسور بیاد یدفه بهت بگهمادر من ت ...

شما خیلی مادر خوبی هستید بچه ها واقعا نمیدونن جامعه چقد داغونه و تاکسی ادای رومئو رودرمیاره دل باختش میشن بلانسبت استارتر

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

اره ولی دختر ۱۸ ساله میدونید انقدر فهم اینو نداره خوب و بد تشخیص بدا

و اینجاست که لازمه یک منطق مادرانه کنارش باشه

اگه هنوز شروع نکرده که بهش میگم فرصت هست

اگه درگیر شده باشه کمکش میکنم تا به شناخت صحیح توی یک رابطه امن برسه

وگرنه مخالفت من اون رو جری تر و پنهان کارتر میکنه

من دو سال پیش تو ۱۸ سالگیم این اتفاق برام افتاد و طرف اومد با بابامم آشنا شد ولی بم خیانت کرد، به هیچ وجه از دخترت غافل نشو و آزادش نزار. به هیچ وجه اوپن مایند نباش و اعتماد نکن

مِثلِ شِیطانی کِه  تَنها شُده سَجدِه نَکَردِه پُشتِش حَرفا پُرِه...