2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3136 بازدید | 236 پست

دخترندارم ولی اصلا نمیتونم تصورکنم,اگرداشتم پذیرشش برام سخت بود دلیلشم نمیدونم،خیلی بهش فکر میکنم 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

میگفتم باشه  

مادر همراهی بودم 

البته مجردم خودم ۱۹ سالمه تو رابطم هیچوقت نبودم😂🚶‍♀️

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زوده تو ۱۸ سالگی و سعی میکنم قانعش کنم که عجله نکنه برای انتخاب شریک زندگی ! 

اگر دیدم دست برنمیداره و پافشاری میکنه یه قراره ملاقات سه نفره با پسره میزاشتم تا مطمئن بشم قصد سواستفاده نداشته باشه

......🧸🔮✨️

سعی میکنم منطقی رفتار کنم خودم اول طرف رو ببینم یعنی یه ملاقات سه نفره بعد اگه از نظر خودم پسر خوبی اومد با پدرش مشورت کنم و بهش اطلاع بدم چون تجربه نشون داده فقط مادر نیست که تو این موضوعات باید دخیل باشه پدر چون خودش مرده بهتر میتونه هم جنس خودش آنالیز کنه مخصوصا که بیشتر تو جامعه هستن اونجوری یک درصد اگه اون پسر بخواد سوء استفاده کنه یا آزاری برسونه دیگه جراتش رو نداره

اینا همش شعاره...من بودم ناراحت میشدم بدون اینک ب من بگه با ی پسر وارد رابطه شده بدون اینکه ب من چیزی بگه

وتازه تااین مرحله رسیدن ک خانواده ش هم میدونن...شاید پسره توزرد ازآب درمیومد....بالاخره خانواده با تجربه ترهستن

ای کاش ی نظری میدادن بعد..هیچکی بد بچه شو نمیخواد ...

فک نکنید تصورم قدیمیه خودم ۲۰ سالمه و مستقلم  و جامعه رو میشناسم ک چقد خرابشده...

اگ ب بچه م آسیبی میزد بعد ولش میکرد چی😨🥲

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

قبل دانشگاه باشه زیاد مسالمت امیز برخورد نمیکنم.وقتی که باید صرف کنکور و درس بشه رفته دنبال دوس پسر بازی،بعد قبولی تو کنکور باشه صرفا ازش میخوام مواظب باشه و حواسش به پیشرفت خودش هم باشه و البته اینم میگم فکر ازدواجو از سرش بیرون کنه.من دختر ۱۸ساله شوهر نمیدم

به جای راهنمایی کردن و کمک کرد ترد کنی؟ قطعا روش خوبیه

نه پس برم با پسره قرار بزارم ؟

بعد بگن اومده دختر ۱۸ سالشو بندازه ب پسر مردم

این مادر عقل داره؟

عزیزم این روشا تو ایران جواب نیست

مامان من خیلی مهربون و پایه ست 

اگر با کسی قصد آشناییت داشته باشم راهنماییم میکنه و همراهیم میکنه و خوب و بد رو بهم توضیح میده منم همیشه اولین کسی که دلم میخواد باهاش مشورت کنم و راز هامو بگم بهش مامانمه ❤️

......🧸🔮✨️
الان فهمیدم اون دختره خودتی 🤣 اول اخه فکر کردم ی مامانی باید بهت بگم دختر جون اشکالی نداره ک تو را ...

من خیلی دوست دارم که بتونم انقدر مادر خودمو دوست خودم بدونم تا باهاش این موضوعاتو مطرح کنم اما واقعاً خانواده ام ظرفیت دونستن همچین چیزی رو نداره و نمی‌دونم چیکار کنم 😔😔

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...