2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوست دارم زنم به خودش برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 76 پست

به خودت برس و بزار کم کم برات هزینه کنه نه اینکه کلا بگی این به من پول نمیده پس ولش کن 

شما به خودت برس بهش بگو مثلا فلان لوازم ارایش رو لازم دارم یا مثلا پول رنگ کردن مو و.... ازش بگیر بزار واست هزینه کنه یاد بگیره  نه اینکه بره خیابون چشاش بیفته به زنا بگه اینا زنن زن من زن نیست 

خودت ناخناتو سوهان بکش لاک بزن مرتب باشه روغن نارگیل بگیر زیادم گرون نیست قبل از هر حموم بزن به ساقه ...

میگم روغن نارگیلو قبل حمام بزنیم بعد شامپو دوباره اثرش نمیره؟میگم یعنی بعد حمام بهتر نیست؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما ب نظر من بجا کاشت و کراتین و ارایش دائم ک همه آسیب زنندس.سعی کن طراوت و زیباییتو حفظ کنی. سلامت دندان. سلامت موها. سلامت پوست. خدایی اخه چیه کاشت ناخن؟؟؟ خیلی کار چیپیه. اصلا هم ارایش نکن مگه ادم تو خونه ارایش میکنه؟ بالم لب بزن. عطر بزن. ابروهاتو پر پشت کن. کرم مرطوب کننده. شامپو خوش بود. شامپوبدن خوش بو. لباسای دخترونه و تنگ و کوتاه. اصلاح کن موهای صورتتو. اینا زیبایی ذاتی ی زنه ن ارایش و کاشت و رنگ مو بخدا همش اسیب

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
شما درست میگی.ولی همیشه هم که قرار نیست این شکلی باشه.هفته ای یکی دوبار.ولی خب رسیدگی هم خرج داره. ب ...

همون هفته ای دوبار کلی زمان و انرژی می‌بره علاوه بر اینکه موهاش داغون میشه 

حتما موهاشم بلنده که میگه بباف 

من که هر بار واسه عروسی باشه که اتو کنم حداقل ۲ ساعت تایم میگیره 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

میگم روغن نارگیلو قبل حمام بزنیم بعد شامپو دوباره اثرش نمیره؟میگم یعنی بعد حمام بهتر نیست؟

قبل از حموم بهتره بعد از حموم بهتره فقط به جاهای مو که اسیب پذیر ترن مثل پایین ساقه ها که ممکنه موخوره بگیره

یکی دو قطره روغن ارگان بریزی کف دست دستاتو انقدر بهم بمالی که روغن کف دست گرم بشه بزنی همون پایین ساقه

بافت موهم ک کاری نداره یبار کجکی بباف بنداز ی طرف شونت یبار پشت سر. یبار از بالا سرت بباف بره پایین یبار موهاتو دو تیکه کن هرکدومو بباف بنداز ی طرف یبار خرگوشی ببند بباف. بعدم اگر قرار باشه هر چی اقا میگن عملی کنی پس خودت چی؟ کارخونه مجسمه سازی ک نیست. تو همینی ک هسای اگر ب خودت میرسی برای دل خودته در درجه اول احساس خوب خودت بعد همسر

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
قبل از حموم بهتره بعد از حموم بهتره فقط به جاهای مو که اسیب پذیر ترن مثل پایین ساقه ها که ممکنه موخو ...

مرسی🙏حتما امتحان میکنم.اخه موهامو هنیشه اتو میکنم هم مو خوره گرفته هم ریزش پیدا کرده‌.کوتاهشون کردم و دیگه اتو نمیکنم دوست دارم صاف باشه.

شما درست میگی.ولی همیشه هم که قرار نیست این شکلی باشه.هفته ای یکی دوبار.ولی خب رسیدگی هم خرج داره. ب ...

میدونید مشکل این مدل آقایون اینه که خانم خانه دار و غالبا بچه دارشون که تمام وظایف خانه داری و بچه داری باهاشونه رو با دخترای مجردی مقایسه میکنن که خیلیاشون شاغلم نیستن پول تو جیبی میگیرن و همشو خرج اینجور کارا میکنن برای رسیدن به خودشون و ظاهرشون

و تمام وقتشون برای خودشونه 

اونوقت خانم خانه دار باید همه انرژیشو بزاره برای خانه داری و بچه داری 

دیگه حالی براش نمی‌مونه 

خودم تازه ازدواج کردم و یک دهم مجردی نمیتونم به خودم برسم 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨