2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوست دارم زنم به خودش برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 76 پست
مرسی🙏حتما امتحان میکنم.اخه موهامو هنیشه اتو میکنم هم مو خوره گرفته هم ریزش پیدا کرده‌.کوتاهشون کردم ...

قربونت عزیزم اگه دوست داری موهات صاف باشن و ریزششم قطع بشه تخم کتان عالیهههه هم برای ریزش هم برای صاف شدن مو 

تخم کتان قهوه ای بخر ۱قاشق تخم کتان و یه لیوان بزار یه رب بجوشه یه حالت کشسان پیدا میکنه دو ساعت قبل از حموم بزن یکم تو سرت خشک میشه ولی نگران نباش شامپو که بزنی انگار موهاتو کراتین کردی صاف و براق میشه با کارایی که گفتم میتونی موهاتو سالم بلند کنی بدون موخوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونت عزیزم اگه دوست داری موهات صاف باشن و ریزششم قطع بشه تخم کتان عالیهههه هم برای ریزش هم برای صا ...

تخم کتان همون که شبیه تخم افتابگردونه؟شنیدم رزماری هم با همین روش شما خوبه.درسته؟

تخم کتان همون که شبیه تخم افتابگردونه؟شنیدم رزماری هم با همین روش شما خوبه.درسته؟

رزماری خیلی ریسکیه ممکنه به پوست سرت سازگار نباشه تازه همه چیز بدتر میشه مثل اگزما خیلی حساسیت زاس

تخم کتان و از عطاری بگیر تقریبا شبیهن هم به پوست سرت و ریشه ی موهات بزن هم به ساقه ولی بهت قول میدم بزنی ریزش قطع میشه حتی رویش مجددم داره حتی برای پوستم خیلیم خوبه مثل بوتاکس عمل میکنه

تماما مردا مقایسه میکنن و این اصلا مقایسه عادلانه ای نیست

دقیقا.من خودم شوهرم بیچاره اخلاق منو میدونه هم حاضر جوتبم هم حساسم چیزی نمیگه.ولی میدونم دوست داره.منم به خودم خیلی میرسم.نه بخاطر شوهرم یا دیگران.خودم دوست دارم و حالم خیلی خوب میشه.ولی دقیقا مردا همینن.یه فامیل داریم شوهره ماهی ده تومن فقط برای خرج خود دختره بهش میده.بچه هم نداره.همش تو ارایشگاه و باشگاه و ....بعد ما همش با بچه ها سر و کله بزن .نظافت خونه و اشپزی و دغدغه شام و ناهار و قسط و وام.خب معلومه غروب که میشه جونی بزای ادم نمیمونه.

دقیقا.من خودم شوهرم بیچاره اخلاق منو میدونه هم حاضر جوتبم هم حساسم چیزی نمیگه.ولی میدونم دوست داره.م ...

واقعا همینه من دو وعده غذا درست میکنم در روز اونوقت خواهر شوهرم میگه یک روز در میان ناهار نمیرو درست میکنم 🤣

اینجا متوجه میشم من چرا با اینکه شاغل نیستم بچه هم ندارم ولی اصلا تایم ندارم در روز 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

منم عقدبودم اینوبهم گفت 

زنگ خطره ...ازوناست که مدام بایدبخودت برسی 

منم جدی نگرفتم ولی دیدم بعدازیکی دوسال شروع کردبه لاس زدن باکسانی که مدام بخودشون میرسیدن وهمین برام مشکل سازشد 

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده