2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوست دارم زنم به خودش برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 75 پست

اومدم بگم پولاشو ببر تا میتونی خرج کن دیگه اینجوری نگه.گفتی پول نداره.حالا بنده خدا شاید منظور بدی هم نداشته.بنظرم چند بار برو ارایشگاه ناخوناتو ژلیش یا کاشت انجام بده.موهاتم خوشگل کن خاطر جمع بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو عزیزم لطفا فلان قدر بزن دارم میرم ناخونامو کاشت بزنم 

موهاتو هم حالت تیغه ماهی یا هر مدلی بلدی از کف سر بباف و دسته دسته بهش اضافه کن اینطوری کمتر وز میشه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه ها بی شوخی حالا مهم نیس که حتما خرج زیاد کنیم حالا نامزد اسی به زبون آورده خب اسی یه ذره تیپ بزن آرایش کن لاک بزن کم کم بگو ناخنام میشکنه برم کاشت کنم یه بار هی از این کارا بگو مثلا این کارو کنم خیلی تغییر میکنم یه کمکی بده به زبون بگیر به نظرم ایشون زن لوندو شیک و پیک دوس داره 

لاک رو وسط تر بزن  ناخن کشیده تر میشه‌.از دو طرف،کناره ها رو نزن.

تو دیوار آگهی های ناخن رو ببین تخفیف دارن‌‌‌.مدل رایگان هم میخوان‌‌‌یا هزینه کم. فقط حواست باشه سالن آرایشی بری.کاشت ناخن تو خونه اینا گفتن نری‌.

موهاتم دوس داره بباف خب‌.

باز برای کراتین اینا مدل شو با قیمت کم.

بعدشم از تو همین عقد ازش برای لاک و آرایش اینا پول بگیر عادت کنه. 

همسرم ازم ایراد بگیره میگم دست کن تو جیب مبارک پول بده برم قشنگ کنم نداشته باشه لال میشه.

خودت ناخناتو سوهان بکش لاک بزن مرتب باشه روغن نارگیل بگیر زیادم گرون نیست قبل از هر حموم بزن به ساقه و ریشه ی موهات،موهات مثل ابریشم میشه به هیکلت اهمیت بده باور کنین همه چیز پولی و کاشت ناخن نیست بیشتر وقتا سلیقه ام خوبه 

میشکنن و پهن میشن

مانیکور کنی جای خوب نمیشکنن و پهن هم نمیشن، خوشگل بلند میشن. 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اینجوری گفت شماره کارتتو بده بگو عزیزم منم دوست دارم برم پس واریز کن برام که دوتامون خوشحال شیم .. بعدشم اسی یه پروتئین تراپی برو نهایتن بشه 1/500 کاشت ناخنم فوقش 500تومنه دیگ ینی تو 2تومن نداری خرج کنی به نظرم خونه بابات خودت خرج کن خونه اون میری خرج و بنداز گردنش وگرنه خونه شوهرتم بری از این کارا کنی برمیگرده میگه خودنه پدرت از این خبرا نبود الان اینطوری شدی

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
هر روز اتو بزنه؟ مگه چقدر وقت و انرژی داره؟ قطعا خونه دارم هست باید به کار خونه برسه اگه آقا دنبال م ...

شما درست میگی.

ولی همیشه هم که قرار نیست این شکلی باشه.

هفته ای یکی دوبار.

ولی خب رسیدگی هم خرج داره. بله