2777
2789
عنوان

نوزادم سبزه است بنظرتون رنگش روشن تر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 34 پست
قدمش مبارک باشه بله عزیزمدختر خودم خیلی رنگ صورتش از نوزادی تا الان که ۱۱ماهش هس برگشته

ممنون عزیزم خداحفظش کنه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی فکر کنم سبزه باشه بچتون چون بچه من صورتش زرد بود تنش سفید بود تن بچتون چه رنگیه؟

نه سفید نه سبز قرمزه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
واااا چه عجیب ..

ببین بچم نارس بدنیا اومده برای همین متفاوتن خیلی هم لاغره

چند هفته زایمان کردی

۳۴ هفته 

سلام عزیزم قدم دختر گلت مبارک باشه 🤩🤩🤩💖💖😍🫶💝🥰  

به خاطر نارس بودن و حرارت رنگ و روش اینطوریه ‌ . الان هوا سرده ولی  باز اگر میتونی خودت خنکی بخور که شیرت خنک بشه حرارت و زردی از بدن بچه دفع بشه . میترسم بگم به خودش هم خنکی بدی .قبلنا میدادن ولی الان انگار همه چی عوض شده  بچه ها نازنازی شدن 😁🤩

احتمالا بعد از چله رنگ و روش روشن تر میشه .دختر من به دنیا اومد عین برف بود .بعد از چند روز  دیدم صورتش دونه دونه قرمز و رنگ و روش هم قرمز بود  ‌ حتی خواهر شوهرم اینا میگفتن چرا سبزه شده .حالا انگار سبزه بودن عیبه 😂

ولی بعد از مدتی اون دونه ها محو شدن و رنگ پوستش دوباره سفید شد .  

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
ببین بچم نارس بدنیا اومده برای همین متفاوتن خیلی هم لاغره

تا میتونی شیرش بده جون بگیره عزیزم.  خودت هم حسابي به خودت برس .آبگوشت خیلی برای شیرت خوبه .بعدش هم یکم زیره بخور نفخش بگیره . شکر کنجد هم همينطور .  از این لوزشکری ها هم کلوچه فروشی ها میفروشن محشرن 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
سلام عزیزم قدم دختر گلت مبارک باشه 🤩🤩🤩💖💖😍🫶💝🥰 به خاطر نارس بودن و حرارت رنگ و روش اینطوریه ...

سلام عزیزدلم ممنون بابت راهنمایی ات😍

نه والا از دیروز داره انگاری هی سفید میشه زردی اش خیلی کم مونده بهش 😅

نه سفید نه سبز قرمزه

بچه من سه روز اول خیلی سفید بود،بعد زردی گرفت یهو رنگ پوستش تیره شد،بعد تا ۴ کاهش میخواست بشه سفید شد موهاشم همه ریخت دوباره در اومد قهوه ای روشن شد،کلا انگار از ۴ ماهگیش یه بچه دیگه شد