من و شوهرم هردو سفیدیم بچم اون لحظه که بدنیا اومد سفید بود ولی چون نارس بود بردنش زیر دستگاه و چند ساعت بعد دیدمش قرمز تیره شده بود الان ۲۷ روز میکنه سبزه است بنظرتون رنگش روشن تر میشه یا قراره یه دخمل سبزه با نمک داشته باشم؟کسی تجربه ایی داره؟
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه داییم تا سه ماهگی سبزه بود الان پوستش سفیده یکسالشه
دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمیخوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده
نه عزیزم دختر خالم سبزه بود وقتی ب دنیا اومد خالم خیلی امید داشت سفید تر بشه ولی تیره تر شد سفید نشد
مرسی عزیزم
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
اگه هر دو سفید هستید احتمالا روشن میشه به رنگ کف دستش نگاه کن
دستاش سفیدن ولی صورتش نه
بچه من زردی داشت فکر میکردی سبزس الان عین یاس سفیده
اینم هنوز یه ذره زردی مونده بهش