2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 50247 بازدید | 317 پست

زن داداش منم یه قیافه ی معمولی داشت اما با داداشم دوست شد(خودش پیشنهاد داد به داداشم!) و ما هم به خواسته شون احترام گذاشتیم و باهم ازدواج کردن اما اونموقع من مجرد بودم و تعریف از خود نباشه خوشگل بودم و توی فامیل خواستگار زیاد داشتم و بدون اینکه بدی ای در حق زنداداشم بکنم همیشه مورد حسادتش واقع میشدم و خیلی به ناحق اذیتم کرد و اینو همه ی فامیل متوجه شده بودن که بهم حسودی میکنه.الان سالها از اون روزایی که بهم اسیب زده گذشته و خداوند به دادم رسید اما متاسفانه با کارایی که کردش خودشو از چشم داداشم انداخته و زندگی خوبی که داداشم واسش ساخت هرگز به چشمش نیومد و الکی خودشو بیمار کرده!

اینارو گفتم که مراقب باشی حسادتت کار دستت نده عزیزم!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرمن هم هیت علمی هست،پسا دکتری داره توانمند و علمی هست اما پول توش نیستتت....

اما دلیل رفاه و خوشیختیم نشددددد.‌‌‌...

تازه زجر هم کشیدمممم تمومی نداره

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
رویایی نیست. خیلی هم معمولیه. فقط من خیلی حسودیم شد بهش. چون من هیچ وقت کسی عاشقم نبوده. ولی خواهر ش ...

خواهر شوهرت و خواستتگارش چ شکلی هستن

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

حالا یه استاد داشتم بیریخت و کچل همش میگف دخترا روی من نظر نداشته باشین من هرگز از شاگردام زن انتخاب ...

منم یه استاد داشتم دقیقا همینجوری بود همیشه میومد از خونه زندگی و خانوادش میگفت خواهرشم استاد دانشگاه بود هی تعریف میکرد از خودشون میگفت من هیچوقت از شاگردام زن نمیگیرم و باید دکترا باشه و اینا حالاخودش کچل عینکی مودی بود

اعتماد به نفسشو جلبک داشت الان پری دریایی بود

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

استارتر استاد دانشگاه اسمش دهن پرکن هست اما به جز تعداد معدودی از استادا که هیئت علمی هستن این حق التدریسیا واقعا حقوق ناچیزی میگیرن یا اصلا حقوقی نمیگیرن و دانشجوی دکتران و بابت تدریسشون تخفیف میدن تو شهریه‌شون و بیشتر جنبه رزومه داره براشون

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

عزیز دلم خیلی خوبه که اعتراف میکنی حسودیت شده اینطوری راحت میتونی کنترل کنی 

ولی منطقی فکر کن ببین من خودم عاشق شدم با شوهرم دوست بودیم ۲ سال بهترین دوران دوستی رو داشتم کلی ازش خاطره داریم الانم خداروشکر خوشبختم 

ولی الان به چشم این چیزا نمیاد ، چرا چون مهم ته ماجراست ، مهم زندگی مشترکته این که میگی با همسرت الان همو دوست دارید یه دنیا میارزه 

ببین جاریم اینا سنتی ازدواج کردند ولی شوهرش از همون اول فهمید اشتباه کرده تا الان که ۸ ساله واقعا جاریمو دوست نداره 

زندگی که رمان و قصه نیست رمانتیک شروع بشه , بچسب به زندگیت خوبی های زندگیتو یاداشت کن و دائم شکرگذار باش 

تمرکزت به نتیجه زندگی خودت باشه انرژیتو برای بقیه هدر نده ♥️

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚