2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 34942 بازدید | 899 پست

میفهمم

منم سر پوشک گرفتن موهام سفید شد

دوره سختیه

ولی تورو خدا اینجور مواقع از این کارا نکن چرا چاقو میدی دست شوهرت

بعضیا کلا از کولی گری متنفرن من خودمم بدم میاد

آدم داد بزنه غر بزنه ولی خودشو کتک نزنه 

شوهرت خود دار نبود اگه چاقو رو میزد بهت چیکار میکردی

بخاطر جیش گرفتن اون میرفت زندان تو ام .....

بچت چی؟

فرشارو جمع کن

یه هفته مدارا کن بعد یه هفته موکتارو بده شستشو

اگرم سرامیک با طی زود زود تمیز کن

دمپایی پاتون کنید

فرشارو جمع کن فقط

الان فصل خوبی برای جیش گرفتن نبود

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
بخدا نمیدونم چه غلطی کنم اه خسته شدم 😭

پوشكش كن خودتو خلاص كن الان نه خودت نه بچه آمادگي نداريد 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اون کتکاروبه شوهرنفهمت میزدی یه ذره آدم بشه

دستمو میشکوند میکرد تو … 

دیگتاتوره دیکتاتور

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ببین عزیزم تا کامل از جیش نگرفتی به کثیفی و نجاست فکر نکن، بچه ست دیگه حالا چندبار هم جیش کنه توی خونه وقتی کامل گرفتی همه فرشها رو بده بشورن، خودت به خودت کمک کن و به اون کوچولو هم کمک کن، از خدا هم بخواه کمکت کنه که بتونی از پوشک بگیری، شوهرت هم چیزی گفت محل نده

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

ببین دخترت یک ربع یک ربع نبر نیم ساعتی یک بار اگر آب میخوره زیاد در روز بعد بزار بشینه ده دفعه آب بگیر اونجاست یا خودت  جلوش جیش کن تا بفهمه دستشویی مال جیش کردنه بعد ک جیش کرد دست بزن براش برای من ک جواب داد دوتا بچه هام اینجوری گرفتم پسر دوسال نیم ش حتی شبا جیش نمیکنه تو خواب تا زمان ک بیدار بشه

عزیزم دکتر گوه خورده پوشک ش کن. دکتر به من می‌گفت ویتامین آد بده من ندادم چون بچه من نمیتونست بخوره استفراغ میکرد . همه بچه ها که مثل هم نیستن. 

من هنوز بچه م یکسال و هفت ماهشه ولی همینجور با پوشک اول یاد بده که جیش و بگه .بعد حالا از یکی دو ساعت شروع کن تو طول روز که پوشک در بیار بعد هم بیشتر . ولی جاهایی که حس می‌کنی اگر جیش می‌کنه شستنش سخته نذار بره . یا روش سفره یکبار مصرف بنداز .

راستی تو خودزنی چرا می‌کنی ! اون شوهرت هم که بدتره .

ببین من دخترمو تو خونه پوشک میکردم فقط بعد از هربار که مایعات میخورد یا نیم ساعت یبار پوشکشو باز میکردم میبردم دسشویی اینجوری خونمم کثیف نشد یاد هم گرفت کم کم 

عزیزم این رفتارا چیه جلو شوهرت وقتی خودتو کتک میزنی حالا میگه زنه روانیه سعی کن عاقلانه رفتار کنی،،بچه جیش کرد که جیش کرد چه عیبی داره کم کم عادت میکنه برع دسشویی بعدش که یادگرفت همه چیو بشور

مهم نیس بذار کل خونه‌ت جیشی هم بشه مهم نیس. خودتو عذاب نده. اگه نماز میخونی یه سجاده پهن کن نماز بخو ...

بخدا شوهرم نمیفهمه همش دهنشو خودشو یه جوری میکنه که اه 😭 خیلی حالم بده تف به زندگی تف به من که مادری نمی تونم بکنم 😭

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

شما دوتا ادم گنده نمیتونین عصبانیتتونو کنترل کنین تو خونه ایی که یه بچه هست اینجوری خل بازی درنیارین چه توقعی از اون بچه هست که بتونه جیششو کنترل کنه😐

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

میدونی خدا اینقدر مهربانه که میگه اگه همه جا جیش بود تو میتونی نماز بخونی روش فقط جای سجده پاک باشه ...

من یه قصه شنیدم از نی نی سایت جواب گرفتم نوشته بود بچم جیش که داره یا پیپی بهش میگفتم مامان پی پی ها تو این چته  منتظرشه اگه جای دیگه پی پی کنه نی نی تنها میمونه گناه داره

چه بخوای چه نخوای نجس میکنه، وقتی کامل گرفتیش همه فرشاتو بده قالی شویی.

درضمن الان فصل مناسبی واس از پوشک گرفتن نیست، هوا سرده تند تند دستشویش میگیره.

از این شورتای مخصوص گرقتن جیش بگیر