2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 29983 بازدید | 847 پست
نمیپزسم چرا موندی چون خودمم نمیدونم چرا موندم اصلا زندکی نکردم این هفت سال اما خودت نابود کردی ک

اره دقیقا من نابودشدم 

ولی احتمال زیاد من طلاق بگیرم فقط این چن ماه بگذره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم با قسمت بچه ت کاری ندارم، ولی خودت خودت رو زدی انتظار داری شوهرت نزنه، رفتار تو با خودت به بقیه میفهمونه که اجازه دارن چطور باهات رفتار کنن

اگه خودت برای خودت ارزش قائل باشی بقیه م برات خواهند بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا قسم ک من الان ۲ماه بیشتر دخترموازجیش گرفتم .همه جای خونه رو نجس کرده ولی الان یادگرفته ومطمعنم ک دیگه حالیشه مگر اینکه واقعا از دستش در بره تا نجس کن اما من هنوز تمیز کاری نکردم منتظرم یه ماه دیگه قشنگ فرشامو ومبل بدم بشورن واساسی تمیز بشه برای عیدم .اینجور دخترمم اذیت نمیشه .

اگر تصمیم گرفتی بچه ازپوشک بگیری باید خیلی صبور باشی عزیزدلم 

عزيزم بچه بايد كامل اماده باشه اول بايد حرف بزنه جيش و پي پي رو بلد باشه شما خودت بايد بهش اموزش بدي ...

بله درسته و اصلا این که صبح ها پوشکش خشک نیست که هیچی بلکه گل اب به روت تا سینه خیسه شاشیده

بخدا نمیدونم چه غلطی کنم اه خسته شدم 😭

قرار نیست که یک روزه از پوشک بگیریش و بچه هم یاد بگیره. کم کم باید یادش بدی مثلا اگه در طول روز شیش تا پوشک عوض میکردی برای روز اول پنج تا پوشک کن. پوشک کن اما مدام بگو ببرمت جیش و فلان. تا بتونی تو یکی دو هفته این شیش تا پوشک رو به یک یا صفر برسونی. بعد از اون هم می تونی از این شورت های آموزشی استفاده کنی. 

و اینکه قراره از پوشک بگیری دیگه به هر حال بچه هست و خراب کاری داره حساس نباش کثیف کرد که کرد مهم نباشه سه ماه دیگه عید هست میدی فرشا رو قالی شویی تمیز میشورن انشالله تا اون موقع هم کامل یاد گرفته. 

یعنی تو قرن ۲۱ ، هنوز آدم پشت سر بچه راه ببافته و به اسم نجسی جیشش خودشو به این حال در اره …. من ۴ تا بچه دارم و هر کدوم رو تا ۶ ماه بعد اینکه توالت هم میرفتن ( خالا هر کدومشون یه سنی …) پوشاک شرتی می‌کردم و تمام ….. خواهشا بیشتر به چیزهای مهم تر فکر کن ….

بابا تقصیر خودته اولا جیششو کرد تمام شد برا چی دویدی ببریش دستشویی ارامش خودتو حفظ کن تا ۱ ماه حداکثر درگیری بعدشم خودت شوهرتو پررو کردی وقتی جایی نجس میشه زرتی تمیز نکن کنر خودتو نبر این همخ کار میکنی پس کی برای بچه وقت میذاری؟ روان بچت مهم تره من دخترم رو تخت جیش میکرد شب خشک میشد رو همون پتو میخوابید شوهرم حتی نمیگفت بو جیش میده 🤣🤣🤣🤣 تا میگفت میگفتمش خب ببر بشور بعد ک کامل از پوشک گرفتمش هممممممچی رو شستم حتی مبلا و قالی حساس نباشید دیگه بچه داری همینه

پیشیه مشاور هم برید با شوهرت بچت خودشو زده به اون راه که نفهمیده چون متومه شده دلیل دعوا خودشه گناه داره بخدا نکنیو

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

عزیزم پوشکو که یهو از بچه نمی گیرن که ، پوشک بزار به تن بچه باشه بعد بچتو هر ساعتی خواستی پوشکش باز کن ببر دستشویی بهش بگو باید اینجا جیش کنی  و همش بهش بگو تو پوشک دیگه جیش نکنه بلاخره ۳ سالشه می فهمه 

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

دورازجون عزیزم اینا یه چیز یاد گرفتن چرا بچه اوردی دیگه فکر نمیکنن شاید قبل اینطور تبوده،،،ولی تا دخترت امادگی نداشته باشه بدتر استرسی میشه و از جیش گرفتن سخت تر باید آسه آسه شروع میکردی قدم به قدم نه اینکه یباره بگی از جیش بگیرم 

به قران من میفهمم اما شوهرم نه وای سر یه جیش کتک نخورده بودم 😭 یه جوری خودشو جمع میکنه کج میکنه وای ...

وقتی خودشو جمع کرد و اه و پیف کرد بگو همه بچه ها وقتی از جیش میگیرن تو خونه جیش کردن فکرکردی همه از اول بلد بودن

بچتو اجبار نکن ، کم کم باید بگیری نه یهو ،بعدم طول می‌کشه یاد بگیره . برای از جیش گرفتن باید وسواس رو کنار بذاری . دختر من سه سال و نیمه زود یاد گرفت جیشش رو بگه اما تمام فرسا و سرامیکا نجس شدن تا یاد گرفت ، خواه ناخواه چند بار از دستش در میره خودشو خیس می‌کنه اما سرزنشش نکن چون بدتر استرس میگیره  بزن بی‌خیالی تا بگذره 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت😊🙃

اسی الان وسط زمستون وقت از پوشک‌گرفتن نیست که. وایستا اردیبهشت و خرداد.بعدم‌دکترت چه حرفی زده. خوب بچه آمادگی نداره چه عیبی داره ۶ ماه بعد بگیر