2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 37306 بازدید | 903 پست

عزیزم کاملا درکت میکنم پسر من یکسال تمام طول کشید تا یاد گرفت تموم زندگیم نجس بود اینقد عصبی بودم اینقد سرش دادمیزدم روانی شده بودم بدترین روزای عمرم بود توی اون یکسال مچ دست وزانوم نابود شد .روزی دو تشت پر لباس میشستم فرش چندبار شستیم روفرشی.رو مبلی روتختی.....اینقد افسردگیم شدید بود کسی جرات نداشت باهام حرف بزنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم دقیقا مثل شوهر تو فقط توهین تحقیر و... ۱۰ سال همه جوره بهم زور گفت الان به حدی عصبی شدم فقط ...

شوهر منم منو عصبی کرده حالا موقع دعوا فحش بدم یا بزنه منم بزنم بیشتر میزنتم میگه تو روز اول ب من تو نمیگفتی حالا چرا زبون دراز شدی 😔

ببین دوباره پوشکش کنپوشک گیری اعصاب و روان آروم میخاد با حرص و جوش و استرس اصلا نمیتونی بعد کافیه یب ...

واقعا مرسی از توصیت حتما پیادش میکنم حتما حتما

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اخ گفتییییی

یه مشت بچه مدرسه ای که هیچ درکی ندارن از زندگی مشترک ریختن تو سایت

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

بچه ی من سه سالش شده هنوز پوشک داره میخوام بعد عید بگیرم.....ولی اخه کی تو زمستون بچه رو از پوشک میگیره...الانم بچه رو پوشک کن بزار بابای بچه کور بشه پول پوشک بده ادم بشه...‌‌بزار بعد عید که مهمونی ها هم تموم میشه هوا گرم میشه بچه رو بگیر از پوشک.....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

پسرم پنج ساله دخترم چهار سال شبا خیلی جیش میکنن تو خودشون منم شبا موقع خواب پوشکش ن میکنم آیا ضرر داره آخه شبی چهار پنج بار جیش میکنن با وجود پوشک باز پوشک پر میشه لباسشون خیس دشک پتو هم خیس میشن کلافه ام

😐😐نه تو خوبی بیا دلداریش بده با این لحن و ادبت

شما ساکت شو تا به ما نوبت برسه.

اولین نظر و میخونی میبینی سرزنشه،من که خواننده ام حالم گرفت اون بدبختی که خودش یه عالمه غم تو دلشه ببین چی میشه.

ازخدا بترسین انقد سرزنش و دخالت نکنید

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

عزیز دلم

آرو باش

خیلی برات غصه خوردم

ولی میگذره بچه بزرگ میشه اینام میشن خاطره 

خودت اینجور عصبی نکن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

از پوشک گرفتن سخترین مرحله است هم بچه استرس میگیره هم آدم نمیتونه جایی بره و دایم نگران کثیف شدنه بچه ها هم شیطونن بازی گوشی میکنن تو دسشویی همه جارو دست میزنن یا به زور میان چند تا شورت آموزشی بخر که کمتر نشتی بده ولی از رو لباس خودش بپوشون که لباسش خیس شد حس کنه بدش بیاد زمان میخواد تا کامل یاد بگیره شوهرتم که خودت میدونی عصبیه نادیده بگیرش انگار درو دیوار دارن حرف میزنن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی