2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 35899 بازدید | 903 پست

بهترین راه پوشک گرفتن اینه که واقعا هر ی ربع ببری

بعد بیای بیرون پوشکش کنی یا پوشک شورتی پاش کنی

تا یکی دوهفته با این روش پیش برو

وقتی هم قراره ی جا ثابت بشینه یا توی حیاط یا تراس بازی کنه

پوشک پاش نکن بعد دو هفته

هر بار میبری دستشویی بغل زانوشو از طرف داخل ماساژ بده قدیمی ها میگفتن جیشش میاد

کاش فصل گرما از پوشک بگیری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این فصل مناسب از پوشک گرفتن بچه نیست

هوا سرده 

کنترل ادرار سخته

بذار واسه وقتی هوا گرم شد 

بهار یا تابستون

واسش پوشک شورتی بگیر یا شورت آموزشی که با یه ذره جیش ؛ اینقدر اعصابت داغون نشه

درکت میکنم چقدر خسته بودی ...

🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷به امید پیروزی فلسطین مظلوم (مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا)

تف تو اکثر مردایی ایرانی و خاک تو سر کسی که بیاد این زیر از مردای ایرانی دفاع کنه بگو مرتیکه قرومدنگ تو باید خودت الان کمک دستم باشی بعد میشینی غرم میزنی بچه ی همسایه که نیست بچه ی توهم هست حالا قضیه اینجا دارک میشه که این مورد از موردای خوب این مردکاس وگرنه از این کثافت تر زیاده 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

چرا شورت آموزش از پوشک گرفتن پااش نکردی؟ شورتای مخصوص هستش. که زندگیتم نجس نشه. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
زیاد دیدی که اینجور توهین میکنیزیاد دیدی چون بینشون بودیپس در مورد ادمای اطراف خودت نظر بده

اره زباد دیدم چون تو این سایتم زیاد دیدم چون مثل تو خونه نشین نیستم تو جامعه رفت وآمد دارم به توهم مرتبط نیست که در مورد چه کسی نظر میدم میتونستی خودتو جز اکثریت نذاری تا بهت بر نخوره احتمالا دور اطراف توهم همینشکلین

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

اره زباد دیدم چون تو این سایتم زیاد دیدم چون مثل تو خونه نشین نیستم تو جامعه رفت وآمد دارم به توهم م ...

از تربیتت معلومه واقعا خانوادت اینجورین

ولگردها هم زیاد توی جامعه هستن

من ترجیح میدم با توجه به اصالت و فرهنگ و شعور و تربیت و تحصیلات خودم و اطرافیانم صحبت کنم و نظر بدم

از کوزه همون برون تراود که در اوست

انتظار بیشتری ازت نمیره

منم دخترم به سختی از پوشگ گرفتم مهمترین مساله تو پوشک گرفتن مادره که امادگیش باید داشته باشه چون واقعان کار سختی حوصله میخواد و روانی اروم 

قرار نیست روز اول یاد بگیره تو   بعضی بچه ها چند ماه   طول میکشه  حتی بعد یاد گرفتم ممکنه گاهی باز جیش کنه 

به نظر منم یه مدت تو خونه پوشکش کنه زود زود ببرش دسشویی تا راه بیوته هر بارم تو دسشویی جیش کرد تشویقش کن تا کم کم راه بیوفته فقط حوصله کن به بچه هم استرس نده 

مثل من نکن که بعدان پشیمون بشی چون من اویلش از نظر روحی داغون شدم به بچه هم منتقل شد هم خودش اذیت شد هم خودم 

برا من سخت ترین دوران از پوشک گرفتن بود بعد اونم هیچ جا غیر خونه دسشویی نمیرفت واقعان داغون شدم ولی این بدون این دورانم زود گذره میگذره فقط بی خبال باش و اعصاب خودت داغون نکن هر چقدر بی خیالتر باشی باور کن زودتر یاد میگیره