جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
عزیزدلم طفل معصوم ...شاید قسمت و تقدیرش اینجور بوده انشاالله خدا سلامتی ب شما و خانوادش بده
فقط از خدا میپرسم آخه چرا این همه آدم بد تو دنیاست زنده میمونن اون طفل معصوم باید میرفت نمیدونی چقدر ناز بود آخرین لحظه که خالش خیلی بد شد بردن بیمارستان میگفتن همش سراغ منو میگرفته نکاه میکرده تا من برسم ای خدا
این رسم کدوم منطقه است شمام هدیه میبرین؟ هدیه چیا میارن ک براشون تالار گرفتن ببخشید خیلی سوال پرسیدم ...
تهران ولی تورک هستیم بله دیگع نهایت ی تومن کادو بدم ولی مادر شوهره کلی خرید کرده برا عروس و طلا گرفته حالا فردا برم ببینم چ خبره خخ منم کنجکاوتر از تو خخ