2777
2789
عنوان

بچه نیارید خیلی سخته

197 بازدید | 26 پست

ما با اینکه دوتان اصلا ازپس هزینه هاشون برنمیام حتی لباسم نمیتونیم بخریم برای خودمون فقط تو فکر اینیم چطوری کمتر بخوریم بی خوابیش به کنار خستگیش به کنار واقعا بچه داری سختع مال ما دوقلون خیلی از نظر اقتصادی تحت فشاریم خستگی و اعصاب ضعیفم به کنار بچه نیارید فوق العاده سخته اگه پول نداشته باشید خسته باشید بتونید تو حال خودتون باشید بچه نمی‌ذاره برای یه لحظه مال خودتون باشید من فقط تو فکر اوناییم سه تا بچه دارن چطوری خرجشونو میدن

خدا ببخشه روزی تون زیاد 

باه دوقلو واقعا سخته خدا ب همه ما کمک کنه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاً.برای منم دوقلو هستن از خستگی نابود شدم خیلی خسته ام دلم می خواد یک هفته کامل بخوابم‌....

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

موافقم من ی دختر ۵ ساله دارم خرج کلاس و لباس چیزایی ک میخواد از مهر هم خرج پيش دبستانی مدرسه 

واقعا سرسام اوره 

مستجرم هستیم  

خرجش ب کنار اعصاب حوصله فولادین میخواد 

همین الان کل خونه جمع جور کردم جارو طی زدم تا برگشتم پذیرایی ریخت پاش بود 

دختر منم بد غذا ۵ ساله ذله شدم سر غذا خوردن هز روشی امتحان کردم 

من از وقتی این جوجه اومده مسائل مالی حالا به کنار...نمیتونم یه دل سیر وقتی عصبانیم دعواکنم باشوهر وگ ...

من از وقتی بچه آوردم مادرشوهرم همیشه به بهانه دیدن نوه وسط زندگیمون بود و نمی رفت! سختی بچه یه طرف رفت و امدها و دخالت هاشون هم به طرف

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من از وقتی بچه آوردم مادرشوهرم همیشه به بهانه دیدن نوه وسط زندگیمون بود و نمی رفت! سختی بچه یه طرف ر ...

نه مال من خداروشکر چند ماه یه بار میاد که یه وقت چیزی نگیره از دستش بیاره برای بچه ام

موافقم من ی دختر ۵ ساله دارم خرج کلاس و لباس چیزایی ک میخواد از مهر هم خرج پيش دبستانی مدرسه واقعا س ...

یه مدت بهش گرسنگی بده درست میشه

وقتی از غذا ایراد میگیره نرو چیز دیگه‌ای درست کن ولش کن