2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من رک حرفامو میزنم 

خواهد کسی خوشش بیاد یا خیر 

اهل کنایه نیستم 

به کسی هم اجازه نمیدم به من حرف بزنه

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

+منو میشناسی؟

_جانورشناسی نخوندم

خیلی قدیمیه ولی یادمه اولین بار که شنیدم اینجوری بوودم یا خدااا یا ابلفضللللل چه باحال😐😐😐😂

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

در چه موضوعی مثلاً ؟

هر چی

جواب ادمای فضول و حسود

مثلا

یکی گفت بچه دار شدم مادرشوهرم همش میگفت این بچه مال ماست ربطی ب تو نداره و بچه پسرمه

اونم گفته بچت بریزه پا گلدون ببینه بچه بهشمیده 

یه بنده خدایی از اقوام نزدیک رفت زن دوم گرفت من خیلی کفری بودم از دستش با افتخار هم جلو همه می گفت چند شب پیش گفت زن اصلا ستون خونس نباید بزاری خونه بی ستون باشه باید تند تند جای گذاری کنی گفتم شاید بین این جای گذاریت سقف بیاد رو سرت خراب بشه خیلی مطمین نباشه از این ستونا دیگه سکوت کرد 

هر چیجواب ادمای فضول و حسودمثلایکی گفت بچه دار شدم مادرشوهرم همش میگفت این بچه مال ماست ربطی ب تو ند ...

خب اینی که عروس گفته خیلی بی ادبانه بوده واقعا

اگر میخوای تیکه بندازی هم باید مودب باشی ، اصلا هم کار سختی نیست 

بعضیا حاضر جواب بودن رو با بی ادبی اشتباه میگیرن 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اصلامن حقیرحقیر توکوروش کبیر

بعدیش ساکت میشی یابیام رودندونات پیانوبزنم

بعدی خفه شوتانبردمت زیررادیکال جزرت کنم

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
هر چیجواب ادمای فضول و حسودمثلایکی گفت بچه دار شدم مادرشوهرم همش میگفت این بچه مال ماست ربطی ب تو ند ...

وایی 😂😂 ولی خب میتونست مادرشوهرشم ی چی بدتر بگه 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
یه بنده خدایی از اقوام نزدیک رفت زن دوم گرفت من خیلی کفری بودم از دستش با افتخار هم جلو همه می گفت چ ...

ایول😂😃

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
یه بار یکی بهم گفت خوشگله جیگیرتو خام خام بخورم گفتم لا پاها بابامه برو بخور تاسیر شی گفت از خودت ما ...

باید اونجا میگفتی از نداشته هام مایه میزارم داشته هام آسیب نبینن😂