2777
2789
عنوان

ترسناکترین تجربه های ماوراییتونو بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 8300 بازدید | 531 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخریشه قول میدم رنج و مشقت زیاد داره

یعنی واسه رسیدن بهش از جانب خودش اذیت میشم یا خونواده هامون؟؟

بعد میتکنی بگی حدودی چه زمانی؟

حقیقتش الان رابطمونم یکم سرد شدده چون پسرخالم خواستگارم بودو به اجبار خونوادم مجبور شدم مدتی ازش فاصله بگیرم حالا رو این قصیه ناراحته خیلی زیاد جوریکه میگه قید ازدواجو زدم ولی بینهایت ناراحت شد 

کاملا درسته هی با خودم کلنجار میرفتم برگردم یا نه گفت میخوای بهت ثابت کنم دوست دارم گفتم خب که ...

عریزم شما چطور باهاش حرف میزدی چطور میدیدیش به چه شکلی بود    که در تماس بودی باهاش میشه کامل بگی    قربونت

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
ازت سوالهایی دارم راجب اینها. ما توخونمون داریم لطفا درخواستموقبول کن

به ما هم بگو خب  😡😡😡😔😔😔

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
لطف کسی ریپلی نکنه حمله نکنه حوصله کل کل ندارم تعریف میکنم چند نمونشو خیلی اتفاقا افتاده خیلی ا شو ...

جن از خودته 

یعنی یه کاری کردی یا طلسمی دادی یا برات گرفتن یا ناخواسته اذیتشون کردی

چون خونه جعبه جا کردی نرفته

جن از خودته یعنی یه کاری کردی یا طلسمی دادی یا برات گرفتن یا ناخواسته اذیتشون کردیچون خونه جعبه جا ک ...

چی بگم .

من که نهایتا با سرکه پاک سازی کنم همین اگه کار کس دیگه ای نمیدونم.

چرا باید اذیتشون کنم 

من چکار اونا دارم آخه 

بعد گفتم که مثلا صدای در یا سنگ پرت کردن 

یا صدای پا رو هم بقیه می‌شنیدند فقط خودم نبودم که بگم همزاد داره اذیتم میکنه

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
چیزایی دیدم اگه تعریف کنم در لحظه سکته میکنی

عزیزم  من چیزی  بگم شما میدونید برام توضیح بدی چی دیدم چی بوده  خاب بوده توهم بوده واقعی بوده   ممنون میشم

😂😂😂😪😂😂😂وای خدا بیشتر دخترا این فکرو میکردنا باز یک زمانی تو چنل تلگرام ساب جذب گرگینه و خون ...

عجب دیوونه هایی 

چه کسایی که این ساب هارو می‌سازند 

چه کسایی که گوش میدن

جلویه آینه داخل چشمت رو نگاه کن زیر مردوک اگه دو تا رگ خونی مثل7یا8دیدید حامله آید و اگر 11دیدید نه

میشه ازتون خواهش کنم فقط جواب این سوالمو بدین؟ به نظرتون امیرحسین چه حسی به من داره؟

از آدمای مختلفی پرسیدم هرکی یک چیزی گفت...

اون چیز مهمتو بیان کن تا اذن داشته باشم

من سهم ارثمو میخوام از تمام دارایی‌های پدریم میشه واسم مثبت بنویسی که بشه 

و حضانت بچه هام از شوهرم بگیرم 

و خونش رو بفروشه و یه خونه دیگه  جای دلخواهم بخره بزنه به نامم