2777
2789
عنوان

ترسناکترین تجربه های ماوراییتونو بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 5733 بازدید | 459 پست
😂😂😂😂😂 مچکرم استرس دارم انگار میترسم باهاش روبه رو بشم

جلویه آینه داخل چشمت رو نگاه کن زیر مردوک اگه دو تا رگ خونی مثل7یا8دیدید حامله آید و اگر 11دیدید نه

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
جلویه آینه داخل چشمت رو نگاه کن زیر مردوک اگه دو تا رگ خونی مثل7یا8دیدید حامله آید و اگر 11دیدید نه

جوابشونو نده میخواهیم اینجا ترسناک باشه  الان ول نمیکنن دیگه 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😃😃😃😃😃من سالهاست دچارش هستم خواهر

منم از زمان جنینی درگیرشم😂

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

زن شجاعی بوده ولی حیف زندگی خوب باهاش تا نکرد و این همه بلا سر راهش اومد

آخ بمیرم براش من الان شبا نمیتونم تنهایی برم اتاق تاریک اینا رو تصور می‌کنم...!😱

ولی خدایی واقعی بود؟!

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

دستت درد نکنه 🤨

فدات😂😂

مجبور شدم تنها راه حذف شدنش بود😁

آخ بمیرم براش من الان شبا نمیتونم تنهایی برم اتاق تاریک اینا رو تصور می‌کنم...!😱ولی خدایی واقعی بود ...

چراغو روشن کن 

من وقتی داستان میذاشتم خدا شاهده از درو دیوارم صدا میومد 😂 دیگه مجبور شدم چراغو روشن کنم 

اره واقعیه 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

خوابت نبرد🤣🤣

نه 

نه

ممنون و ببخشید سوال بی ربط پرسیدم ❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ممنونم ❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

این از من نیست از کسی شنیدم

من قبل از ازدواجم اذیت میشدم توسط موجودات ماورایی ولی بعد از ازدواجم این اذیت ها بیشتر شد مثلا یکیش که هیچوقت از ذهنم پاک نمیشه این بود:

توی اتاق روی تختم رو به شکم و دسته باز ب خواب لذت بخشی فرو رفته بودم که یکدفعه یه جسم داغ رو توی دستم حس کردم هاج و واج چشامو باز کردم دیدم یه دست بزرگ حداقل دو برابر دست انسان با ناخون های بزرگ و گرد و حرارت زیاد توی دست منه با استرس شدید برگشتم ببینم صاحب این دست کیه که دیدم انگار مچ این دست مثل مار دراز شده و ادامه آن توی حمومه پایین اتاقه البته اشاره کنم به اینکه همسرم رفته بود سرکار زودتر ازمن و تنها بودم

همینکه اومدم فرار کنم یهو انگار همان دست با قدرت بی انتهایی ک داشت پشتمو صورتمو فشار میداد توی تشک تخت و هرچی دست و پا میزدم نمیتونستم فرار کنم هرچی اسم خدا و پیامبرا صدا میکردم فایده نداشت و اون فشار بیشتر و بیشتر میشد و قدرت فراری نداشتم تا اینکه احساس کردم بعد ۵دیقه فشار داره کم میشه با پا یه لگد محکم زدم انگار خورد توی دهن یه موجود که قشنگ خیس شدن پام رو احساس کردم انگار همون لگد محکم منو نجات داد و افتادم از تخت پایین و بسرعت فرار کردم توی هال و گیج و منگ نشستم روی مبل و بعد از یربع یواشکی سرمو بردم نگاه کنم خداروشکر دیگه چیزی نبود.بعد از اون اتفاق هم بختک های طاقت فرسایی رو تحمل میکردم با اتفاقای عجیب تره...