2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از فامیلامون نظامی بودن چند سالی اونجا بودن

آب و هواش شرجی و گرمه ولی مردم به شدت خونگرم خوبی داره دریاش رو هم که نگم اصن

خونه هاشونم خوب بود ما ی بار رفته بودیم پیششون راضی بودن

چابهار نیستم ولی بلوچم توی یکی از شهر های بلوچستان زندگی میکنم😉

زندگی تو چابهار هم مزایا داره هم معایب

مزایا: جاذبه های طبیعی مثل کوه های مریخی،دریا،دریاچه صورتی،گل فشان و …. مردمان آرومی داره(مردمانش نسبت به مردمان شهر های دیگه بیشتر با فارس های دیگر استان ها در ارتباط بودن به دلیل اینکه مسافر زیاده باهاشون کنار میان و اینکه کلا چابهاری ها و کنارکی ها زاتا آرومن)کافه ها و مرکز خریدهای خوبی داره😅هوا پاییز و زمستون واقعا معرکه اس یعنی نه سرده نه گرم نمی دونم چطور بگم ولی عالیه هواش حتی اسفند مرغ های دریایی هم میبینید تو ساحل

معایب:گرم و شرجی بودن هوا تو تابستان و بهار حالا اگه از یه استان گرم بیای شاید قابل تحمل باشه مثل خودمون که برامون قابل تحمله ولی اگه از یه استان سردسیری بیای برات کلافه کننده ممکنه باشه چونکه تابستان ها قطع برق زیاده و اسپیلت ها که خاموش میشن قشنگ عین بستنی احساس میکنی داری آب میشی و یه مورد دیگه ام هست که  اوضاع بهداشت کوچه و خیابون و بعضی مناطقش واقعا خرابه و پر آشغاله البته مناطق تمیزم کم نیستن و درآخر فضای سبز کمی داره 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

امیدوارم خوب راهنماییت کرده باشم تا تصمیم بگیری😁🫶🏻

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀