2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا چتد سال دیکه میخای همین تاپیکو هر روز بزنی؟

تا وقتی که حدا بشم راحت شم نترس شیرنیش میارم میدم اگه بتونم فراموش کنم این عنو 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
ولی من خودم با عکس بالایی مقایسه میکنم پیچش بدم ببینatefe_davoodهمش فکر میکنم شوهرم همچین زنی داشت خ ...

شوهرت لپ دوست داره؟ خو برو فیلر بزن گلم 

بگردم الهی عجب آدمیه

خیانت هم کرده اسی؟

یه سوال خیلی شخصی تو رابطه هم باهات سرده؟

ولی من خودم با عکس بالایی مقایسه میکنم پیچش بدم ببینatefe_davoodهمش فکر میکنم شوهرم همچین زنی داشت خ ...

وای چرا نمی فهمی چه اهمیتی داره اون چی دوست داره یا بعد تو می خواد چکار کنه ذوق کنه قربون صدقه زن بعدیش بره و .... واقعا مهمه؟ !!!! آلان تو داری زجر میکشی مهم نی؟ چرا اون به این فکر نمی کنه زن خوشگلم جدا شه بره با یکی دیگه تو بغل یکی دیگه بخوابه من چی کار کنم ؟ چرا ادن به این چیزا فکر نمی کنه ؟ !!!! خودتو بکش بیرون از این منجلاب و به شوهرت و اونچه میخواد بعد تو انجام بده فکر نکن تو هم ازدواج میکنی و سرت گرم زندگی خودت میشه این که الان داری زندگی نیست مرگ تدریجیه

بگو‌ باشه منو طلاق بده برو با همون خیابونی ها خلایق هر چه لایق .خیلی جلوش کوتاه اومدی و خودت رو کم ف ...

میگه چرا فک میکنی به جز خودت همه سلیته بدن ادم خوبم هست 

واییییییی به همه م ر ی دمممم😂👀👀😁یه لباسی میپوشیدم خدایاااا ندادی پوست سفیده وگرنه یه کاری میکردم ...

😁نمیری دختر 

همین الان طلاق بگیری بهترینا واست ریخته خداروشکر بچه هم نداری دردسر بشه برات سنت کمه ولی بشدددت هم ب ...

همش ناراحت اینم ازدواج کنه خبرش بشنوم داعون میشم اصلا فقط با فکر اینه قلبم درد میگره نمیدونم‌چه مرگه فقط با این فکر ده سال موندم

وقتی شوهرش ظاهر بینه با یک عمل بینی خیلی تغییر میکنه من خودم بینیمو عمل کردم با اینکه خیلی کم ایراد ...

اره ولی نمیده که ادن زمان حتی دندون درد داشتم دوسال پیش نبودی کاربری قبلم تاپیکام ببینی به وجود یه دندون درد شدید سه ماهه اونم صبح شب درد داشتم مدااااامااا حاصر نشرد چون قصد جدایی داشت مثل الانا بده دندونم درس کنم 

عزیزم ببین وقتی به خودش برسه و بره بیرون یا حتی اطرفیان کلی ازش تعریف کنند ترس از دست دادن شوهرش پید ...

والا جلو مادرش ۳ نفر ازموخواستگاری کردن بعد چقدددددر ازم تعریف کردن ماشااللعللهدعین عروسک میمونی برا خودت حاتما ها حتما اسفند دود کن از این حرفا بعد پیش شوهرم بارهااااا از چشام تعریف کردن پیش شوهدم و مادرش گفتم که بفهمه الکی نمیگم وگرنه مادرش میگفت نه کی... که بفهمه راس میگم  ولی کو... 

چیکار باید بکنم میگی بهم از درد قلبم پیداست وقتی قلبم مثل قبل درد نمیکنه یعنی حالم از قبل بهتره وقت ...

خیلی کارا 

عوض کردن اخلاق و عادت یه دفعه ای نیست کم کم هست 

این شوهر شما پست فطرته ولی حتی اگر بعدا هم که جدا شدی نخوای ازدواج کنی برای دووم آوردن تو این جامعه باید اخلاقاتو تغییر بدی .

باید اولویتت خودت باشی

قربون صدقه کسی که بهت توهین میکنه نری 

زود بدی آدمارو فراموش نکنی 

زودباور نباشی 

تا کسی برات ۱۰ قدم برنداشته نباید براش ۱۰۰ قدم برداری هر ده قدم طررف مقابل باید مساوی با ۲قدم شما باشه 

رو خودت ایراد نزار اجازه نده کسی هم ایراد بزاره 

هرجا حقت ضایع شد ازش دفاع کن 

خودتو لایق تحقیر شدن ندون شما نه عقلت از بقیه کمتره نه قیافت 

فقط احساساتت بر عقلت غلبه کرده 

با دوتا عزیزم شوهرت دوباره به این زندگی نکبت برنگرد چندبار میخوای از یه سوراخ گزیده بشی هیچ چیز تغییرش نمیده این مردو 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
اره ولی نمیده که ادن زمان حتی دندون درد داشتم دوسال پیش نبودی کاربری قبلم تاپیکام ببینی به وجود یه د ...

عزیزم خدا به دلت ارامش بده من یه مدت سوره ذاریات و طلاق و مزمل و لیل انشراح به همین ترتیبی که نوشتم میخوندم البته برای مشکل مالی که پیش اومده بود میخوندم بیشتر که مشکل مالیم حل بشه شوهرم خیلی محبت و توجهش بیش از حد شده بود شما هم بخون شاید تاثیر داشته باشه