2777
2789
میگه پول نمبده شوهرش، فقط بلده گو بخوره شوهرش

پس ببخشین.همسرش بیجا میکنه هم خدا میخواد هم خرما

الان همه میدونن با جراحی و رسیدگی.چهره ها صددرجه تغییر میکنه

هر لحظه خدا را شکر💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب این زنه اگر میرفت طلاق میگرفت هم میسوخت چون شوهرش طلافروش و پولداره زنه بره سریع میزنه بنام یه هر ...

بعضی اوقات بری بهتره، ،نه،مفت بری

حقتوبگیری بری

باغرور بری ،،،بخاطر روح وروانت که بچهات مادر روان پریش به چه دردشون میخوره؟،اون زن هربارشوهرشوببینه یا بخابه باهاش زجرمیکشه

پس بره راحتره 

اون مرده هم هرزنی بگیره بازطلاق با ان کثافت کاریاش

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
مردی ک اززنش بچه نخواد یعنی دوسش نداره دیگ نیاز ب موردای دیگ نیس

دقیقا سر نخواستش بوده که ازم بچه نخواسته هزگیییی هر سال انداخته سال بعد دویال بعد یه سال بعد 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
چهره اولش شاید مهم باشه ولی بعدش رفتارو فن بیان و اعتماد بنفس که آدما رو تحت تاثیر قرار میده حتی زیب ...

دقیقا 

در اینکه این آقا خیلی ذات خرابه و استارتر رو دوسش نداره شکی نیست ولی نیازاشو و تنهاییشو با این خان ...

چیکار باید بکنم میگی بهم  از درد قلبم پیداست وقتی قلبم مثل قبل درد نمیکنه یعنی حالم از قبل بهتره وقتی زیاد نارتحت میشم اونجور میشم 

ن من انقد ب خودم توهین میکنم .همیشه غرناله بداخلاقیشوهرم بارم چیززی نمبگه چسبیده ب زندگیمرد ک زندگیو ...

دقیقا همش وقتی به رفتن فکر مسکنه اصلا زندگیمونم رو هوا نگه داشته همه چیشو هاااا هنه چیشو از ریز بگیر تا درشت 

رنگ چشای منوتو کپی همه🥺ی بوکال فت لازمی منم میخام برم اگ شوهرم بذاره

من اخه چه چربی داره صورتم که بوکال فتم کنم بشم ریدمان ببخشیدا 

پشمام تو از منم خوشگلی تری که 😐😐😐بعد من پیش شوهرم یجور رفتار میکنم قشنگتر از من وجود نداره .اون چ ...

مزه هات چطور اینجورین فر پر 

هییع برگاااام نمیتونم باور کنم این توییچقد همه چیزت بی نقصهههههشوهرت دیگ چی میخواااد لامصبشبیه بازیگ ...

پ چرا شوهرم من زشت میبینه چرا خودم بلاگرا اینارو میبینم چقدر خوشکلتن بدار یه نمونش بفرستم