2777
2789

فرشامو قبلا عوض کردم سفید طلایی خریدم غذاخوریم چون فضای خونه قبلیمون کوچیک بود موقع جهاز نخریدم کلا الانم خونه خودمون نیست مستاجریم 😕زمین داریم معلوم نیست چندسال دیگه بسازیم همه میگن بمونه خونه ساختین عوض میکنی پسرمم یسالشه میگن خراب میکنه از طرفی خیلی دلم میخاد وسیله هام یکدست شه رنگارنگه خونم و اینکه روز ب روزم همه چی داره گرونتر میشه دو دلم  مبلم قهوه ای فرش سفید بوفه دارم که تصمیم دارم کلا بفروشمش جاگیره بنظرم جاش چندتا گلدون بزرگ گل طبیعی بخرم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من تا مستأجر بودم چیزی نخریدم و واقعاً راضی ام. اسباب کشی وسایل داغون میشن

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت تو فشار نمیفته بخر اگر حتی یکم سختش میشه نگیر

مشکلی نداره میگه تصمیم با خودته بخوام عوض کنم مبلو سرویس خوابو غذا خوری باید بخرم  همه رو یکجا بگم ارزونتر در میاد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

پولی که میخوای بدی وسیله رو طلا بخر ایشالا هر وقت خونه ساختین بفروش وسیله بخر 

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

ب نظرم سخت نگیر ولش کن عوض کردی کردی نکردی هم بیخیالش شو والا منم دوست دارم مبلای راحتیمو عوض کنم اما خونم کوچیکه منتظرم شوهرم عوض کنه خونرو بعد عوض کنم همچنان منتظریم عوض کنه 😃

ماام داریم پولامو نقدمیکنیم خونه بخریم بعد عید منم ۶ ساله توخونه مادرشوهر زندگی میکنم به شوهرم میگم حداقل مبلامونو عوض کنیم دوساله میگه دیگه خونه میخریم میریم خونمون میخریم 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
طلا بخر

طلا جای خودش فضای خونم ب دلم نمیشینه خیلی رنگو وارنگه همه چی

پولی که میخوای بدی وسیله رو طلا بخر ایشالا هر وقت خونه ساختین بفروش وسیله بخر

مشکل اینه وسایلو قراره چک بدیم نقد نمیخریم😂  طلا با چک ضرره کلا

برای پس انداز ساخت خونه گفتم بخر رنگارنگ رو خودت انتخاب کردی فکرت رو اقتصادی بکن

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

حق داری منم رنگ مبلام بافرشام نیمخونه فعلا روشون روفرشی کشیدم تا رنگارنگیش نره رومخم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙