2777
2789
واییییییی به همه م ر ی دمممم😂👀👀😁یه لباسی میپوشیدم خدایاااا ندادی پوست سفیده وگرنه یه کاری میکردم ...

عالی🤣

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همسرت نرمال نیست نه خودت همسر من ظاهر خیلی خوبی داره و از نود و نه درصد آقایون ایرانی زیباترهو ...

اره گلم مرسی بابت صحبت هات مثلا میبینم یه کاربری شوهرش خیلی دوسش داره عکسش میخوام ببینم پیش خودم میگم لابد خی خوشکله که شوهره انقدر دوسش داره 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

ماشاللع بهت بدون فبلتر و ارایش بی نقصی عزیزم خودت و دست بالا لگیر تا اون نیارتت پایین عکس شوعرتم بزار

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
ببین هزار تا عمل هم بکنه باز شوهرش چشمش دنبال یکی دیگه هست.. ببین زندگی بالا پایین داره.. مثلا حامله ...

عزیزم ببین وقتی به خودش برسه و بره بیرون یا حتی اطرفیان کلی ازش تعریف کنند ترس از دست دادن شوهرش پیدا میکنه من با همچین کسی زندگی کردم البته نه به این شدت ولی از وقتی به خودم رسیدم با اینکه خودم دوست نداشتم الان شوهرم هرجا میرم مواظب کسی به من نگاه نکنه

عزیزم همسرت نرمال نیست نه خودت همسر من ظاهر خیلی خوبی داره و از نود و نه درصد آقایون ایرانی زیباترهو ...

میتونم عکستون ببینم اگه اسنجا نمیداری تو خصوصی بهم بفرستین؟

بخدا خندم گرفت با خوندن این پستت نمیخوام بگم طلاق بگیر ولی میگی یکم خوشگل بشم نظرش عوض میشه تا ده سا ...

متوجه نشدم چی میگی گلممممممممم

میتونم عکستون ببینم اگه اسنجا نمیداری تو خصوصی بهم بفرستین؟

عکس با موی رنگ شده گذاشتی؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

یاخدا خدا همچین مردی نصیب گرگ بیابونم نکنه

من اینجا به کسی نمیگم طلاق بگیر چون کلا اخرین راهو طلاق میدونم و هم نمیخوام حق زندگی مردم رو گردنم باشه

ولی شما طلاق بگیر

اگر خیانت می‌کنه که دلیل ایراد گیری هاش مشخصه. چون هوس بازه همین ولی اگر خیانت نمیکنه بنظرم رو اعتم ...

با مادرش رفتم بیرون بارها پیش مادرش ازم خواستگاری کردن کلی تعریف ازم هر بار پیش مادرش اینا بهش گفتم اما اثر نداره حتی با خودش بودیم دختره از چشام کلی تعریف کرد پیش شوهرم بازفایده نداره 

اره گلم مرسی بابت صحبت هات مثلا میبینم یه کاربری شوهرش خیلی دوسش داره عکسش میخوام ببینم پیش خودم میگ ...

ببین من واقعا وقت نمیکنم به خودم برسم ولی فقط و فقط اعتماد بنفس دارم... یوقتایی دو سه روز نمیرسم موهامو شونه کنم شوهرم میگه انیشتین شدی میگم از سرتم زیادم.. با خنده خنده ولی خودش دیگه زبونش بسته میشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔