2777
2789
عزیزم خواهرانه بهت میگم شَدیـــــد اعتماد به نفس ضعیفی داری جوری که شوهرتم اینو فهمیدم و کر ...

نه گلم شکر خدا صیح سالمن این چه حرفیه ، از خداشون روزی ده بار میگن جدا شو بیا پیشمون 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
عزیزم شما خیلی خوشگلی فقط اگه به خودت برسی همین شوهرت یکسره دنبالته و ترس از دست دادنتو داره بینیتو ...

دختران سرزمینم چتون شده 

مگه دماغش چشه ک عمل کنه؟

وای چقد بی فکرنظر میدید 

عمل چیه اخه .

باید هرجور هستی خودتوقبول کنی  همیشه وگرنه ی روز مریض وپیر میشی اونوقت چی؟باید کم عقلیشو عمل کنه اسی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد پاشدم یکم به خودم رسیدم یکم در بیام بیرون قدم بزنم بعد ساااااال ها باز اقا نگاه ها جور دیگش شروع ...

چه حوصله ای داری بخدا... انقد شخصیت خودتو نیار پایین.. اصلا شاید یه روز دور از جونت مریض شدی نتونستی به خودت برسی 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
متوجه نشدم. گفته رفتیم تو خونه جدید اقدام کنیم برا جدایی؟؟؟؟؟؟؟؟ چقد دمدمی مزاجه. اگه حمایت خونوادتو ...

واقعا هم‌..

۳۵ سالش

بگو‌ باشه منو طلاق بده برو با همون خیابونی ها خلایق هر چه لایق .خیلی جلوش کوتاه اومدی و خودت رو کم فرض کردی پر رو شده .خوبه شما هم همه اش به فکر خوشکل تر از اون باشید مگه پسر خوشگل تر از اون نیست ؟پناه بر خدا

دقیقاامن خیلی معمولیم اونوقت میگردم تو فامیل میگم من هیچکدومتونو در حد خودم نمیبینم 🤣🤣🤣چطور روتون ...

واییییییی 

به همه م ر ی دمممم😂👀👀😁

یه لباسی میپوشیدم 

خدایاااا ندادی پوست سفیده وگرنه یه کاری میکردم کارستون 😅

درسته ...هر سری حرفهای تکراری .یه قدم برای شرایط زندگیش برنمیداره

میام برا درد دل خواهرم تاپیکام خیلی روم اثر داره مثل همون سال که گذاشتم رفتم با پا خودم مهریمم گرفتم ولی چیکار کنم وقتی دوسش دارم نمیتونممممم وقتی میگه برگرد دوست دادم محبت میکنه بهم نه بگم 

نه گلم شکر خدا صیح سالمن این چه حرفیه ، از خداشون روزی ده بار میگن جدا شو بیا پیشمون

همین الان طلاق بگیری بهترینا واست ریخته 

خداروشکر بچه هم نداری دردسر بشه برات سنت کمه ولی بشدددت هم بیبی فیسی 

خانوادتم ک حمایتت میکنن برا طلاق 

دیگ چی میخوای ؟ 

مشاور برو 

سعی کن این اشغالو از زندگیت بندازی بیرون حتی اگ شده یسال هرشب تا صب زار بزنی

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
درسته ...هر سری حرفهای تکراری .یه قدم برای شرایط زندگیش برنمیداره

یا پارسالم حتی رفتم بعدخیانتش  گفت دوست دارم ۶ ماه خوب بود بعد دوباره از عید شده این...

عزیزم شما خیلی خوشگلی فقط اگه به خودت برسی همین شوهرت یکسره دنبالته و ترس از دست دادنتو داره بینیتو ...

ببین هزار تا عمل هم بکنه باز شوهرش چشمش دنبال یکی دیگه هست.. ببین زندگی بالا پایین داره.. مثلا حامله که بشه کل هیکلش به هم میریزه تو شیر دهی همینطور .. نمیتونه که همش به خودش برسه که شوهرش هرز نپره.. تو چند ماه اول بچه داریش خوابش کم میشه شرایط زندگیش سخت میشه ممکنه یه هفته اصلا فرصت نکنه موهاشو برس کنه.. خب مرد واقعی اینجور وقتا خودشو نشون میده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
دختران سرزمینم چتون شده مگه دماغش چشه ک عمل کنه؟وای چقد بی فکرنظر میدید عمل چیه اخه .باید هرجور هستی ...

وقتی شوهرش ظاهر بینه با یک عمل بینی خیلی تغییر میکنه من خودم بینیمو عمل کردم با اینکه خیلی کم ایراد بود ولی روی اعتماد بنفسم خیلی تاثیر گذاشت با توجه به اینکه شو هر منم ظاهر بین بود ولی نه به این شدت