2777
2789

میشه مجدد عکس بزاری؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشتاق شدم عکست ببینم

راجب همسرتم ببرش روانپزشک اختلال دوقطبی داره

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
چقدرگوهه، چجور نمیرینی بهش چرا بهت پول نمیده مگه هنوز مردی هم هست که خرج لباس و ارایشگاه و اینا نده

شوهر من 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

هرچند بقیه گفتن جذابی پس هستی

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
اره تل پیام بده بهت بفرستم دارم ایدیتو البته

دیدم عکستو. اره منم هنوز ایدیت رو دارم.

میگم اخرین بار کی رفتی خونه بابات یا اونها اومدن؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

این طفلک از بس می نوشت صورتم لاغر

و شوهرم میخواد بخاطر صورتم طلاقم بده

فکر میکردم مثل بهناز جعفری

یعنی چی اخه مثلا هفته پیش به خودم رسیده بودم رفتبم خونه دادشش بعد چون صورتم کمی لاغر دیده میشد اومد ...

اسی از امروز برعکس باش.

تو از طاهرش ایراد بگیر و بگو نمیخوامت...

به مرد جماعت اگر مرتب عیب بگی باور میکنه.

اینجوری اون ترس از دست دادنت داره.

خودت رو بالا بگیر.

شوهر من خیلی خوشکله.

ولی من نه.

اینقد خودم رو تحویل میگرم و اون رو تحقیر میکنم که خدا میدونه.

یعنی مجبورم😀😀

به قول استاد من اونی که زیباست واقعا زیبا نیست.

اونی که اعتماد به نفس داره زیباست

اسی از امروز برعکس باش.تو از طاهرش ایراد بگیر و بگو نمیخوامت...به مرد جماعت اگر مرتب عیب بگی باور می ...

اخه شوهرت ادمهههه

جدی 😅

ندیدم‌عکست رو ولی تو ذهنم یه همچین چیزی هستی.از بس از خودت بد میگی

اعتماد به نفس داشتن تو برداشت بقیه از تو تاثیر داره

دیدم عکستو. اره منم هنوز ایدیت رو دارم.میگم اخرین بار کی رفتی خونه بابات یا اونها اومدن؟

پارسال رفتم و اخرین بارم  یه ماهدبعد عید اونم با داداشش رفتم داشتن میرفتن خونه بابام رفتم اونجا شوهدمم انموقع گفت باشه برو یا برا همیشه برو بمون همونجا برنگرد یا بیا اینجا مراحل جدایی تموم کنیم‌..

دیدم عکستو. اره منم هنوز ایدیت رو دارم.میگم اخرین بار کی رفتی خونه بابات یا اونها اومدن؟

ایدیم عوص کردما اگه چتمو حدف کردی رفته خصوص باز میدم بهت البته کارم داشتی پیام بده بدم بهت 

ندیدم‌عکست رو ولی تو ذهنم یه همچین چیزی هستی.از بس از خودت بد میگیاعتماد به نفس داشتن تو برداشت بقیه ...

میدارم وایسا 

گفتی یه مدت کار میکردی  تو خونه

دوباره کار کن

خرج خودت کن

بقیه تو سن‌تو‌ازدواج میکنن

ولی تو خودت رو باختی