2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 170780 بازدید | 776 پست
من 16 سالگی خودم. مدرسم تموم شد این کار بر مشخصه خودش سواد نداره و به قولی کند ذهن ک اینقدر این جیزا ...

اشکال نداره عزیزم بذار فکر کنن ما پوز میدیم اگر هم پوز بدیم کار بدی نکردیم چون هر شخصی میتونه به تلاشی که کرده و نتایجی که دیده افتخار کنه. آفرین به شما که 16 سالگی درستون تموم شد 👏👏👏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشکال نداره عزیزم بذار فکر کنن ما پوز میدیم اگر هم پوز بدیم کار بدی نکردیم چون هر شخصی میتونه به تلا ...

مرسی عزیزم ❤️🌺🥰کسی ک حسادت میکنه و اینحوری بروز میده مشخصه خودش تو اون زمینه خیلی کمبود داره و نشون از کند ذهن بودنشه 🤣🤣🤣بخدا طرف تازه داره میره نهضت شک ندارم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

حسودی نکن عزیزم اون قسمتش اون بوده تو قسمتت شوهرت بعدش معلوم نیست رفتارها مرده بعد از ازدواج چجوری بشه و هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی مشارکت مقایسه نکن

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا بنظرم بدترین چیز اینه که استاد دانشگاهت عاشقت بشه

من که جای خواهر شوهرت بودم ردش میکردم

چون نمیتونشتم تحمل کنم ببینم روز یبا هزارتا دختر سر و کله داره چون اونی که تو دانشگاه عاشق دانشجوش شده ممکنه بازم عاشق یکی از دانشجوها بشه😐😂