2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 137442 بازدید | 656 پست
بعدا بگید خواهر شوهرا بدن و عروسا مظلوم. میببنید که حسادت زن برادرو.

یکی از خوشبختای روی کره ی زمین زنداداش منه هم کارمند رسمیه هم داداشم واقعا عین بره س ( هم به اونا هم به ما ) سالی خانوادگی ۱ ماه میرن آمریکا پیش برادرش ایرانگردی پیشکش

بعد این شیطان انسان نما ۱۰ ساله مدام برام دعا میگیره تا تو خونه بمونم تا پارسال فکر میکردم فقط بختمو بسته امسال فهمیدم واسم رزق بندم مبگرعته تا نتونم کار پبدا کنم 

منم میگم چرا کار پبدا مبکنم سر یه هفته اخراجم میکنن یا برای خودم کسب و کار راه بندازم ضرر میدم 

۹۵ درصد تاپبکام در مورد باطلی ایناس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا یه استاد داشتم بیریخت و کچل همش میگف دخترا روی من نظر نداشته باشین من هرگز از شاگردام زن انتخاب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

امکان نداره یکیشونو اخراج میکننیا اینکه طرف اصلا استاد نیست

الان که نهاد میزنن دانشگاه آی هوار بیاید اسم بنویسید واستون شوهر پیدا کنیم😐🤦🏻‍♀️

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
تازه بعضی از دکترا با مریض هاشون ازدواج میکنند🤐😂

اخه چه دکتری و چه مریضی و چه موقعیتی ...

این یکی بنظرم اگر نرمال باشه شرایط اکی هست.... 

روانشناس و مراجع نه... ولی پزشک عمومی و مراجع شاید اگی باشه

والا به قران من ده سال پیش دانشجو بودم دوتا از اساتیدم که خیلیییی هم‌معروفن خیلیااااا 

بهم پیشنهاد ازدواج دادن 

بعدا فهمیدم چه غلطاییی میکردن حتی بکارت خیلیا رو از بین برده بودن 😑😑

حیف نمیتونم اسم ببرم یعنی اسم‌بگم تو گوگل بزنید کپ میکنید باورتون نمیشه ولی خب ذات کثیفی داشتن 

یه استادمم هنوز بعد این همه سال با اینکه میدونه شوهر دارم پیام میده گاهی الکی ولی میدونم منظور داره جالبه اونم یکی از اشخاص معروف هستن که سمت مهمی هم دارن 

منظور اینکه شانس به خواستگار استاد داشتن و اینا نیست 

♻️کارما♻️

یادمه یکی عاشقم شده بود 

از بچه‌ای دانشگاه 😂😂😂

همکلاسیم بود 

بعد می‌گفت من جنم دارم کار میکنم باهم خونمونو میسازیم 

بعد فهمیدم به همه می‌گفته 😂😂😂

فقط همون اداشو در آورد 

وگرنه هیچکس منو دوست نداشت 

از ازل تا ابد 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.