2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 170964 بازدید | 777 پست
آیات ۶۰ قاف ( کاربری به اشتباه فکر کرده بود منظورم سوره ی قاف هست )

منم فکر کردم سوره قاف منظورته

خیلی لطف کردی عزیزم🙏♥️

چله زیاد گرفتم ولی به نظرم دعانویس باید انجام بده برام کار میگن بسپار به کاردان

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا

به نظرم توجه نکن عشق برا چیته عشق ناپایداره اون مهر و دوست داشتنه که پایدار و همیشگیه حالا مثلا اونی که عاشق شد یکی مثل من که کلی خودمو پای پسره علاف کردم آخرش هم حتی خواستگاریمم نیومد نگفت تو‌کی اصن

سهمیه داشته ۱۰۰۰۰۰٪ امکان نداره بااین سن بدون سهمیه هیآت علمی بشن

جزو نخبگانه ‌‌‌...سهمیه چیه .

رتبه ی ۲۳ کنکور سراسری سال ۸۴ بود و ۹ زبان . 

اسمشو خواستی  بگم بزنی گوگل سوابقش هست ببینی محال نیست

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

یکی از همینا با چشم شور حسادتش زندگی منو با خاک سیاه یکسان کرد هنوز بعد چندسال دارم اوار برداری میکن ...

یه چشم نظر برای خودت بگیر 

حالا از کجا میدونی استارتر چشمش شوره مگه هرکی از زندگی کسی تعریف کنه چشم نطر داره بهشون چه خرفهایی میشنوم اینجوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه من به چشم نطر اعتقاد دارم اما نمیشه گفت که ایشون چشمش شوره یا چشم بد داره به زندگیشون منم شاید شده حسرت زندگی کسیو بخورم اونم بخاطر اشتباهات خودم اما دلیل نمیشه چشمم رو زندگیشون باشه یا شور باشه

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 
منم فکر کردم سوره قاف منظورتهخیلی لطف کردی عزیزم🙏♥️چله زیاد گرفتم ولی به نظرم دعانویس باید انجام بد ...

پس یه قرآنیِ حرفه ای رو پیدا کن ( از همینایی که موکَّل قرآنی دارن و حتی جای دعا رو مشخص میکنن یا کی برات جادو زده با چی جادو زده ) 

ولی آیات ۶۰ قاف ( و سایر چله های باطلی  ) رو هم امتحان کن [ ادعیه ی باطلی مثل حدیث کساء ، نادعلی ، دعای معراج ، زیارت عاشورا و دعای علقمه پشت سر هم ]  : اگه مسحور باشی ممکنه چند روز اول بدنت مختصر درد بگیره یا تو خونه دعوا بشه یا خواب حیوانات صاحب زهر یا وحشی ببینی و شبیه اینا = از روزهای بعد اوضاع آروم میشه = اینا به خاطر اینه که موکلهای آیه ها و سوره ها و ادعیه ی شرعی دارن با موکل های جادوها جنگ میکنن و اونها رو میسوزونن یا میکشن .

**********&&&&&**********

**********&&&&&**********

مثلا همین امام رضای خودمون 

اگه سفر مقدور نیست یه عکس از حرم و یه عکس از ضریح یه امام معصوم رو در اتاق یا نشیمن نصب کن و زیارتنامه ی اون امام معصوم رو هر روز بخون . 

**********&&&&&&***********

مو و ناخن 

+ یکی از بهترین باطل سحر ها : هر روز ۵۰ آیه قرآن خونده بشه = من سوره ها رو نگاه میکردم مثلا سوره های کوتاه یا سوره ی الرحمن آیه هاش از همه کوتاه تره ، هر روز تا آیه ی ۵۰ سوره ی الرحمن رو به نیت باطلی بخون بقیه الرحمنم همینجوری بخون

یه چشم نظر برای خودت بگیر حالا از کجا میدونی استارتر چشمش شوره مگه هرکی از زندگی کسی تعریف کنه چشم ن ...

منم اعتقاد نداشتم آدم تا سرش نیاد نمیفهمه

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

جزو نخبگانه ‌‌‌...سهمیه چیه .رتبه ی ۲۳ کنکور سراسری سال ۸۴ بود و ۹ زبان . اسمشو خواستی بگم بزنی گوگ ...

هیات علمی کدوم دانشگاه شده؟؟

منم جزو نخبگانم اما کماکان منتظر آگهی استخدامم😂

پس یه قرآنیِ حرفه ای رو پیدا کن ( از همینایی که موکَّل قرآنی دارن و حتی جای دعا رو مشخص میکنن یا کی ...

عکس شش گوشه امام حسین گزاشتم بک گراند گوشیم یادمه چنان سرگیجه ای گرفتم رفتم بیمارستان میبینی چیکارم کردن😢