2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 24627 بازدید | 242 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی میخوای عکسشو بزار دوثانیه نشده قانعت میکنن ک زشته اصلا خوشگل نیس و ازون خوشگلتر زیاده اتیش حسادتت هم میخوابه میگی نه امتحان کن  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اسی جون ناراحت نباش خواهرشوهرت خوشگله که خوبه ایشالله ژن خوبش به بچه هات منتقل میشه بچه هات خوشگل و ...

عزیزم چیزی نگفتن که پیاز داغ شو زیاد کنند. شوهرم تو خواستگاری شرکت کرده بود. گفتم پسره چیکارست گفت استاد دانشگاهش بوده. که شوهرم مخالفت کرده. عکس و فیلم پسره رو دیدم. دیدم خوب تیکه ای قسمت خواهر شوهرم شده 😤😤😤😤😤 بعدش من بچه دار نمیشم 😰😰😰

عکس پسره رو من ندارم. عکس خواهر شوهرم نمیتونم بزارم میترسم یهو یکی بشناستشون

بزار زود بردار چیزی‌نمیشه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عزیزم چیزی نگفتن که پیاز داغ شو زیاد کنند. شوهرم تو خواستگاری شرکت کرده بود. گفتم پسره چیکارست گفت ا ...

انشاالله  خدا  دامنت  رو  سبز  کنه  

دلت  رو  بزرگ  کن 

فقط  نمیدونی  من  چه  خواهر  شوهر  بدی  دارم  و  چقدر  بیخود  و  بیجهت  اذیت  میکنه

رویایی نیست. خیلی هم معمولیه. فقط من خیلی حسودیم شد بهش. چون من هیچ وقت کسی عاشقم نبوده. ولی خواهر ش ...

عزیزم زندگیت چطوره؟ شوهرت ادم خوبیه؟ منم ازدواجم سنتی بود ولی شکر خدا خوشبختم نمیگم عاشق شوهرمم ولی خب مرد واقعا خوبیه... خواهرشوهرم با شوهرش دوست بود همش جلوم ادای لیلی مجنونا رو در میاره حالا شوهرشم از این خاله زنکا دوهزاری فکر نکنی خیلی خفنه... اوایل میگفتم کاش منم عاشق شوهرم بودم ولی بعدش با خودم فکر کردم گفتم حالا گیریم عاشقش بودم ولی ادم عنی بود خوب بود؟ بع خوبیایه شوهرت فکر کن نذار حس حسادت نابودت کنه