2777
2789
عنوان

ما فقیرا مگه آرزوهامون به گور ببریم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5326 بازدید | 229 پست
دکتر رفتم آزمایش دادم سالم سالممم دکتر تغذیه یه لیست گرون داد که هیچکدوم نتونستم بخرم ❌✅❌✅❌✅❌✅❌ار ...

میشه من یذره از چربیامو بهت بدم

تروخداااااااا

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا... همه اینها و اشک هایی که روان میشوند...

به همون سیب زمینی ابپز سس مایونز بزن هرروز خالی بخورنون پنیر و خیار بخورفرنی و اینچیزا

سس مایونز گرونه🤐

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ی بیماری هست سلیاک 

که توش جذب صورت نمیگیره و خوردن نون و اینجور چیزا نه تنها جاق نمیکنه بلکه بیماری رو تشدید میکنه.

ما هم یکی از اشناهامون این مشکل داشت هر چی میخورد بازم لاغر بود

ازمایش مخصوص به خودشو هم داره با ازمایش های معمولی تشخیص داده نمیشه

خوشبحالتون تپلا خدایی خوشبحالتون 

برا من یک کیلو اضاف کردن به شدت سخته 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
عزیزم ی بیماری هست سلیاک که توش جذب صورت نمیگیره و خوردن نون و اینجور چیزا نه تنها جاق نمیکنه بلکه ب ...

اونم نداشتم 😭😭😭

عزیزم دلداری نمیدما خدا به سر شاهده ولی من کلی دارم گشنگی عذاب به جون میخرم که ترازو وزن پنجاه و خور ...

جای من نیستی بقران نمیفهمی چی میگم 

میگم صورتم از بس لاغر و  گود افتادس 10 سال پیرتر نشونم میده این یعنی درد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم دلداری نمیدما خدا به سر شاهده ولی من کلی دارم گشنگی عذاب به جون میخرم که ترازو وزن پنجاه و خور ...

اره شوهرمم میگه اگه از پنجاه و پنج بیشتر بشی پیگه نمیخوامت😓😐البته من همه چی میخورم اما نمیدونم چرا چاق نمیشم

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
پودر جوانه گندم با ماست برا چاقی صورت خوبه گندم که قیمتی ندارم بگیر خودت درست کن و مرتب بخور

معدمو خیلی اذیت میکنه